2019-09-21 18:35:11
Φωτογραφία για Το ios 13 επιβραδύνει τα iphone ΧR και XS....για το καλό του
Το iOS 13.1 θα είναι μια ευκαιρία για να επωφεληθούμε από τα νέα χαρακτηριστικά που σχεδιάστηκαν αρχικά με το iOS 13 και να διορθωθούν αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Η Apple θα επωφεληθεί επίσης από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση για να επιτρέψει τη μείωση των επιδόσεων στα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR. 

Αυτή η λειτουργία υπάρχει ήδη στα προηγούμενα iPhone και ασφαλίζει όταν η μπαταρία έχει "πέσει" σημαντικά. Η απόδοση περιορίζεται για να αποφευχθεί η αναπάντεχη επανεκκίνηση του τηλεφώνου ή άλλα τυχόν προβλήματα. Αυτό θα επεκταθεί στα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR από τις 24 Σεπτεμβρίου, όταν το iOS 13.1 θα είναι διαθέσιμο σε όλους.

Υπάρχει ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσετε όσοι έχετε ένα iPhone XS, το iPhone XS Max ή το iPhone XR θα έχουν ξαφνικά ένα αργό κινητό τηλέφωνο ενώ αλλάζουν στο iOS 13.1. Η σύσφιξη της απόδοσης ενεργοποιείται μόνο όταν η μπαταρία υποβαθμιστεί σημαντικά κατι που μπορειτε να το δείτε στις ρυθμίσεις σας. Είναι δύσκολο να πούμε πότε θα συμβεί γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια χρήση στις συσκευές τους.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ