2019-09-26 03:26:35
Φωτογραφία για Mustang Shelby GT500
Η εκρηκτική Mustang Shelby GT500 δεν είναι μόνο η κορυφαία έκδοση του διάσημου muscle car της Ford αλλά και η ακριβότερη στην ιστορία του μοντέλου.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της Ford που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον από την στιγμή κιόλας που ανακοινώθηκε η πρόθεση δημιουργίας του. Πριν οκτώ μήνες έγινε η αποκάλυψή του στο κοινό και σήμερα η Ford άνοιξε την πλατφόρμα διαμόρφωσης του μοντέλου με τις τιμές για όλα τα στοιχεία εξοπλισμού του.

Μιλάμε για την πιο ακριβή Mustang παραγωγής στην ιστορία του μοντέλου καθώς η τιμή της μπορεί να αγγίξει εξαψήφιο νούμερο εάν ο ενδιαφερόμενος τσεκάρει όλα τα κουτάκια του έξτρα εξοπλισμού. Στην αγορά των ΗΠΑ η τιμή της βασικής έκδοσης ξεκινά από τα 73.995 δολάρια στην οποία μόνο η βαφή με της χαρακτηριστικής μαύρης ρίγας κατά μήκος του αυτοκινήτου μπορεί να προσθέσει 10.000 δολάρια επιπλέον. Πάντως υπάρχει και η πιο φθηνή επιλογή της αυτοκόλλητης ρίγας η οποία ρίχνει το επιπλέον κόστος στα 1.000 δολάρια.


Από εκεί και πέρα το υψηλότερο κόστος στη λίστα του επιπλέον εξοπλισμού έχει το πακέτο Carbon Fiber Track Pack που προσθέτει ανθρακονημάτινη πίσω αεροτομή και αεροδυναμικά βοηθήματα, ζάντες 20 ιντσών από το ίδιο υλικό, ρυθμιζόμενα top mounts, καθίσματα Recaro, και διάκοσμο από ανθρακονήματα στο εσωτερικό. Το κόστος του συγκεκριμένου πακέτου φθάνει τα 18.500 δολάρια.

Αντίστοιχα το πακέτο Technology Package που κοστολογείται στα 3.000 δολάρια περιλαμβάνει αρκετά στοιχεία εξοπλισμού άνεσης, ηχοσύστημα της B&O καθώς και πρόσθετα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Συνολικά για κάποιον που θα προσθέσει στη Shelby GT500 όλες τις έξτρα επιλογές το συνολικό κόστος του αυτοκινήτου αγγίζει τις 107.000 δολάρια. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα υψηλή τιμή για τα δεδομένα της Mustang αλλά όμως μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο 760 ίππων που υπόσχεται έντονες συγκινήσεις και μάλιστα ξεπερνά σε τεχνολογική αρτιότητα τα υπόλοιπα αμερικάνικα muscle cars υποσχόμενο και ένα σαφώς καλύτερο οδηγικό χαρακτήρα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ