2019-09-30 07:21:34
Φωτογραφία για Δυσφορία ''χακί'' συνδικαλιστών για τη μη συμμετοχή τους από τον Στεφανή στη διακλαδική επιτροπή κοινωνικών προβλημάτων
Του Ηλία Προύφα

Δυσφορία ''χακί'' συνδικαλιστών για τη μη συμμετοχή εκπροσώπων τους, στη διακλαδική επιτροπή κοινωνικών προβλημάτων, την οποία συγκρότησε πριν λίγες ημέρες ο ΥΦΕΘΑ, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, τα πρώτα ''πυρά'' έχουν ήδη ξεκινήσει να ρίχνουν μέλη ''χακί'' συνδικαλιστές, οι οποίοι θεωρούν ότι ''έφαγαν πόρτα'', από τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη  Στεφανή.

Στην επιτροπή την οποία συμμετέχουν στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, κυρίως από το Υγειονομικό Σώμα και το Δικαστικό, θα εξετάζονται όλα τα κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς και των τριών κλάδων, όπως θέματα υγείας, μεταθέσεων κλπ.

Ωστόσο από τη σημαντική αυτή επιτροπή, απουσιάζουν αντιπροσωπείες μελών, των δύο  ομοσπονδιών στρατιωτικών της χώρας, της ΠΟΜΕΝΣ και της ΠΟΕΣ - από τις οποίες τα μέλη περιμένουν να πάρουν επίσημη θέση -  τα οποία ως κατοχυρωμένα θεσμικά συνδικαλιστικά στελέχη, έχοντας επαφή με προβλήματα στρατιωτικών, θεωρούν ότι θα μπορούσαν κάλλιστα να συμπεριληφθούν και να προσφέρουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους πολλά.

Το παραπάνω ήταν κάτι που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε μέλη ''χακί'' συνδικαλιστικών ενώσεων, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν την απόφαση σύστασης της επιτροπής.

Δείτε το κείμενο της υπουργικής απόφασης:
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ