2019-10-02 00:10:11
Φωτογραφία για Λιμάνι Θεσσαλονίκης: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι του κυκλώματος που έβγαζε εκατομμύρια ευρώ
Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας που διενεργεί και τη

σχετική έρευνα, έστησε ολόκληρη επιχείρηση κατά την προσαγωγή των υπόπτων στα δικαστήρια, μεταφέροντας τους για λόγους ασφαλείας από την πίσω πλευρά του Μεγάρου.

Οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, προσπαθώντας να αποφύγουν τις κάμερες.

Το γεγονός ότι στο κύκλωμα συμμετείχαν ο λιμενάρχης, υψηλόβαθμος αξιωματικός του Λιμενικού, δείχνει το εύρος της διαφθοράς και της δωροδοκίας καθώς οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της Εγκληματικής Οργάνωσης, δωροδοκίας και δωροληψίας και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης λένε ότι οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ άρχισαν να ψάχνουν την υπόθεση από τον περασμένο Μάιο όταν και έγινε η ενοποίηση των Εσωτερικών Υποθέσεων ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικού Σώματος.

Ο τζίρος από την εγκληματική οργάνωση υπολογίζεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι εφοπλιστές μετά τη σύλληψή τους οδηγήθηκαν στην Θεσσαλονίκη όπου ανακρίθηκαν από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και έδωσαν καταθέσεις.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ