2019-10-02 00:34:05
Φωτογραφία για Τα “έργα τέχνης” chignons του οίκου Moschino, ξεπερνούν κάθε προσδοκία
Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, ο θρυλικός σχεδιαστής Jeremy Scott του οίκου Moschino, κατάφερε να μετατρέψει την πασαρέλα σε μια γκαλερί με τα σπουδαία έργα τέχνης του Πάμπλο Πικάσο.

Μερικά από τα διασημότερα μοντέλα από το χώρο της μόδας, όπως η Κάια Γκέρμπερ, οι Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ καθώς και η Ιρίνα Σάικ, περπάτησαν στην πασαρέλα πλαισιωμένα από μπαρόκ κορνίζες και με φορέματα σε σχήμα κιθάρας. Τα αφηρημένα σχέδια ήταν παντού και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό.

Τα βλέμματα μας όμως δεν θα μπορούσαν να μην στραφούν στα εκπληκτικά χτενίσματα, τα οποία επιμελήθηκε ο influential hair stylist Julien d’Y.

MILAN, ITALY – SEPTEMBER 19: Irina Shayk walks the runway at the Moschino show during the Milan Fashion Week Spring/Summer 2020 on September 19, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Pietro D’Aprano/Getty Images)

Αντλώντας έμπνευση από την ισπανική καταγωγή του Πάμπλο Πικάσο, ο Julien d’Y δημιούργησε Spanish-style chignons, όλα χαμηλά πιασμένα, στο ύψος του λαιμού και με πολύ όγκο στον κότσο.

«Κάθε γυναίκα είναι όμορφη έχοντας αυτό το στιλ. Είναι πολύ δυναμικό», υποστήριξε ο Julien d’Y. Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή, μιας και ο influential hair stylist πρόσθεσε στα μαλλιά των μοντέλων πινελιές από έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, μπλε, πράσινο, ροζ, κίτρινο, κάνοντας τα μαλλιά να μοιάζουν με καμβά στον οποίο ζωγραφίζει ο Πικάσο.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ