2019-10-07 20:55:08
Φωτογραφία για Γιατί μόνο το… 1% μπορεί να ταξιδέψει με τα πολυτελή γιοτ The Ritz-Carlton (φωτο)
Τέσσερις μήνες έχει καθυστερήσει η κυκλοφορία του The Ritz-Carlton Yacht Collection, ενός

μικρού στόλου πλοίων της Ritz-Carlton που ήθελε να εισέλθει στην αγορά κρουαζιερόπλοιων με στόχο να προσφέρει στους λάτρεις των σκαφών μια μοναδική εμπειρία διακοπών. Το λανσάρισμα σηματοδοτεί την πρώτη φορά που μια πολυτελής ξενοδοχειακή αλυσίδα προωθεί το brand στη θάλασσα.

Εκπρόσωπος του Yacht Ritz-Carlton δήλωσε στο Business Insider ότι «το πρώτο ταξίδι του γιοτ θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2020», όμως το ίδιο πρόσωπο δεν σχολίασε τις αναφορές ότι το έργο υπερβαίνει τον προϋπολογισμό κατά περίπου 55 εκατομμύρια δολάρια.

Tα κρουαζιερόπλοια της Ritz-Carlton θα φιλοξενήσουν το «1% των παγκόσμιων ταξιδιωτών», σύμφωνα με το Bloomberg. Οι τιμές εκκίνησης για τα ταξίδια μπορούν να κυμανθούν από 3.100 έως 10.100 δολάρια.

Οι σουίτες θα είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχουν τα παραδοσιακά μικρά κρουαζιερόπλοια.


Κάθε ένα από τα τρία σκάφη θα διαθέτει 149 σουίτες με ιδιωτικά μπαλκόνια, που θα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 298 άτομα. Τα σκάφη θα είναι επίσης διαθέσιμα και για ιδιωτική ναύλωση. Αλλά μην ξεκινήσετε να φτιάχνετε βαλίτσες – το πρώτο πλοίο θα ξεκινήσει να πλέει στα τέλη του 2019.

Παρόλο που τα δρομολόγια δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη, οι προορισμοί θα περιλαμβάνουν τη Μεσόγειο, τη Βόρεια Ευρώπη, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με τον Herve Humler, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της The Ritz-Carlton Company, είναι μια ιδέα που η εταιρεία σκεφτόταν πολλά χρόνια.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ