2019-10-08 21:33:58
Φωτογραφία για Συνετρίβη αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος στη Γερμανία
Μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16, που ανήκε στην αμερικανική πολεμική αεροπορία,

συνετρίβη σε ακατοίκητη περιοχή, στην πόλη Τρίερ, στα δυτικά της Γερμανίας.

Το αεροσκάφος εκετελούσε μια εκπαιδευτική πτήση ρουτίνας, όταν έπεσε στο έδαφος, κοντά σε στρατιωτική βάση που διατηρούν οι ΗΠΑ στην περιοχή Spangdahlem.

Οι πληροφορίες θέλουν τον πιλότο να έχει εκτοξευθεί πριν την πτώση, με τις δυνάμεις διάσωσης να τον έχουν εντοπίσει και να τον έχουν μεταφέρει σε νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένο

Η τοπική αστυνομία, με μήνυμά της, είχε ζητήσει από τους κατοίκους της πόλης να μην πλησιάζουν στην περιοχή, η οποία έχει γεμίσει με κηροζίνη.

«Μαχητικό αεριωθούμενο κατέπεσε κοντά στο Τσέμερ στην κομητεία Τρίερ-Ζάαρμπουργκ, σε ακατοίκητη περιοχή» έγραψε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο SWR στον λογαριασμό του στο Twitter.

Το περιστατικό λαμβάνει χώρα τέσσερις μήνες μετά τη σύγκρουση στον αέρα και συντριβή δύο γερμανικών μαχητικών στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, σε ένα δυστύχημα όπου ο ένας εκ των δύο πιλότων έχασε τη ζωή του.

Η 52η Πτέρυγα Μάχης της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας σταθμεύει στην αεροπορική βάση Spangdahlem με τουλάχιστον 24 μαχητικά F-16. Περίπου 4.000 Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται επίσης στη βάση.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ