2019-10-10 18:57:46
Φωτογραφία για Συνεδριάζει η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - τη ΔΕΥΤΕΡΑ 14.10.2019
ΘΕΜΑ:« Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής»

         Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την μέρα 14η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Έγκριση  πρακτικού  της Επιτροπής διενέργειας του Διεθνή  Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού για τη προμήθεια: «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Ακτίου-Βόνιτσαςκαι των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2019-2020».

2.-Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός όρων του Ηλεκτρονικού Δημόσιου Διαγωνισμού για το έργο: "Αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας -  ΦΑΣΗ ΙΙ"...... 3.-Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ».


4.-Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ».

5.-Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ». 

6.-Απόδοση λογαριασμού υπολοίπου-Διαχείρηση εντάλματος προπληρωμής καταβολής ταχυδρομικών τελών.

7.-Απόδοση λογαριασμού υπολοίπου-Διαχείρηση εντάλματος προπληρωμής καταβολής διοδίων για τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου.

8.-Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής εντάλματος προπληρωμής καταβολής ταχυδρομικών τελών. 

9.-Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής καταβολής διοδίων για τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου.  

10.-Περί άσκησης ή μη ενδίκων μέσων κατά της απόφασης 292/2019 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ

  

*Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ