2019-10-15 09:38:01
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε ο Τομεάρχης Νομικών Θεμάτων της ΠΟΜΕΝΣ Γεώργιος Λέντζιος
Του Ηλία Προύφα

Ένα δυσάρεστο γεγονός σημάδεψε την προχθεσινή συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), που διεξήχθη στην Αθήνα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν γίνει γνωστά και μέσα από δημοσίευμα, την παραίτησή του υπέβαλε ο Ανθυποπλοίαρχος (Ε), Γεώργιος Λέντζιος ΠΝ, ο οποίος διατηρούσε τον τίτλο του Τομεάρχη Νομικών Θεμάτων.

Εξαίρετος ως χαρακτήρας, με άριστες νομικές γνώσεις, ο Ανθυποπλοίαρχος Λέντζιος, απέστειλε επιστολή παραίτησης στο γενικό συμβούλιο, η οποία και αναγνώστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους.

''Ο θεωρητικός της ΠΟΜΕΝΣ'', όπως πολλοί συνάδελφοί του τον αποκαλούσαν, λόγο του ''κοφτερού'' μυαλού και των άριστων γνώσεων, επικαλέστηκε λόγους ελλείψεως χρόνου για την ενασχόλησή του με τα θεσμικά, αφήνοντας ωστόσο και κάποιες αιχμές σε ορισμένα πρόσωπα, κάνοντας λόγο για ''βαριά λόγια που ανταλλάχθηκαν και δεν επιτρέπουν εφεξής την ειλικρινή και ανέφελη συνεργασία'', καθώς επίσης και για ''ανθρώπους που φάνηκαν μέσα από τη δική μου δουλειά και μου κουνούν το δάκτυλο (μιλάω για τους όψιμους διορισμένους)''.

Ωστόσο ο κ. Λέντζιος ξεκαθάρισε, ότι η παραίτησή του δεν έχει σχέση με το Σώμα Υπαξιωματικών. 
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ