2019-10-15 17:28:05
Φωτογραφία για ''Πόλεμος'' μεταξύ ΣΚΑΪ - Ρήγα - Noire Productions! Η επιστολή και η σκληρή απάντηση
Σε πόλεμο βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ΣΚΑΪ -Αλέξανδρος  Ρήγας ,καθώς η οριστική ματαίωση της πολυσυζητημένης κωμωδίας ,''Room Service, πλιζ'', όχι μόνο δυσαρέστησε αλλά από πίσω έχει,όπως αποκαλύπτεται,πολύ έντονο παρασκήνιο.Μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ''Το Πρωινό'' ,παρουσιάστηκε σήμερα αποκλειστικά η 9σέλιδη επιστολή του σεναριογράφου-σκηνοθέτη προς το κανάλι, και με την οποία εκθέτει πλήρως τα όσα συνέβησαν.

Η επιστολή του Αλέξανδρου Ρήγα 

«Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν ''δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι''.

Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου… Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή ''Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό''.


Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου… Έρχεται Αύγουστος… Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά. Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ. 

Μετά από τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, οπότε και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμη και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά.

Στις 4 Οκτώβρη, μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς».

Μέσα από το Newsit.gr ο Γρηγόρης Μελάς, σε επικοινωνία με την εταιρεία παραγωγής, μεταφέρει τη θέση της Άννας Λεμπέση, που κάνει λόγο για νομικές ενέργειες από την πλευρά της εταιρείας προς αποκατάσταση της πλήρους αλήθειας.

Η θέση της Noire Productions δια στόματος Άννας Λεμπέση , Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας

«Μου κάνει εντύπωση πως ,αν και ο κύριος Ρήγας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, συνεχίζει τη μυθοπλασία. Η εταιρεία μας έχει εκπληρώσει όλες της τις υποχρεώσεις στον έπακρον. Δεν σκοπεύω όμως να ακολουθήσω την τακτική του αλλά τη νόμιμη διαδικασία και μάλιστα με αδιάσειστα στοιχεία. Ο κύριος Ρήγας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά στα σενάριά του»

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Λυπούμαστε που ο κύριος Ρήγας, αντιλαμβανόμενος τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, καταφεύγει για μια ακόμη φορά σε αυτό που πολύ καλά γνωρίζει: τη μυθοπλασία. Δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω, καθώς ήδη έχουμε δρομολογήσει τις νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αληθείας και της ζημίας που έχουμε υποστεί ή θα υποστούμε και στο μέλλον εξαιτίας του».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ