2019-10-17 11:58:45
Φωτογραφία για Ευχαριστήριο του Προέδρου ΠΟΕ -ΥΕΘΑ στο 251 ΓΝΑ
Μια ευχάριστη έκπληξη βίωσα με τον τρόπο λειτουργίας, εξυπηρέτησης και φροντίδας, το τελευταίο διάστημα από δύο σημαντικές κλινικές του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ).

Η υποδοχή και η ιατρική παρέμβαση του υποδιοικητή του νοσοκομείου Κ. Παναγιώτη Κωστόπουλου, που είναι ιατρόςτης γαστρεντερολογικής κλινικής, ήταν επιστημονικά άρτια, άμεση, ανθρώπινη και όλη η διαδικασία της εξέτασης θύμιζε τον επιστήμονα ιατρό που ξέρει να τιμά τον όρκο του Ιπποκράτη.

Αντίστοιχη ήταν και η εμπειρία με ένα μπαράζ ειδικών εξετάσεων από δύο εξαιρετικούς ιατρούς της οφθαλμολογικής κλινικής, τους  Ντραβάλια Θωμά και Βασιλάκο Γεώργιο, που εξαντλήθηκαν με τις ώρες, εξετάζοντας ένα τραυματισμό του δεξιού οφθαλμού μου, κάτι που σπάνια συμβαίνει στα νοσοκομεία. Αυτή η αφοσίωση, η επιμονή και υπομονή στο έργο τους συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα , με επανάληψη των εξετάσεων για πολλές ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξίσου άριστη ήταν και η υποδοχή μου από τον τμήμα των Τ.Ε.Π.

Τέλος, θα ήταν άδικο να μην εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του παραπάνω νοσοκομείου καθώς και στους ιατρούς  που αναφέρω, που κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες ασκούν το λειτούργημα του ιατρού.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. – Υ.ΕΘ.Α.

Χρήστος Μουστάκας
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ