2019-10-18 13:50:54
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Κατασκεύασε το απίστευτο εξάγωνο ράφι από ξυλάκια παγωτού!

Ωραία δεν είναι τα ράφια τύπου hexagon όπου μπορείς να κρεμάσεις τα πάντα ή να τα μετατρέψεις σε κάδρο;

Εμείς λοιπόν θα χρησιμοποιήσουμε ξυλάκια παγωτού και θα το κάνουμε πράξη με αστείο κόστος και αποτέλεσμα που αφήνει με το στόμα ανοιχτό!



Ο πρώτος που το κατασκεύασε ήθελε να φτιάξει κάτι τρισδιάστατο, που να έδινε υφή, ζεστασιά και γωνίες στο υπνοδωμάτιο του. Όμως ότι DIY είχε δει στο διαδίκτυο, είτε ήταν πολύπλοκο, είτε ακριβό.



Σκεπτόμενος τρόπο να φτιάξει αυτό το…κάτι σκέφτηκε το πιο βασικό υλικό παιδικών (και όχι μόνο) κατασκευών: τα ξυλάκια παγωτού. Μετά την έμπνευση, έψαχνε τρόπο να κάνει αυτό το δώρο των 60’s στην ανθρωπότητα πράξη στο σήμερα με μικρό κόστος.

Θα χρειαστείς

• 100 ξυλάκια παγωτού (96 θέλεις αλλά πωλούνται 100-200 κτλ). Θα τα βρεις σε είδη χειροτεχνίας ή σε καταστήματα εξοπλισμού τροφίμων.

• Κόλλα χειροτεχνίας Tacky Glue (υπολόγιζε 3-4 ευρώ).



• Λάδι (βερνίκι) εμποτισμού με κερί στο χρώμα της καστανιάς (ή το λάδι Teak που περνάμε τα τραπέζια του μπαλκονιού την Άνοιξη.)

• Μπορείς να δημιουργήσεις κενό για γαντζάκι ή να στερεώσεις με δύο καρφάκια στις δύο πάνω γωνίες.



Ο καλλιτέχνης μας έκανε κατά σειρά

Σχεδίασε εξάγωνο σε χαρτί με κάθε μεριά να έχει το μήκος που έχουν τα ξυλάκια (λογικό). Τοποθέτησε τα 3 πρώτα όπως φαίνεται στην φωτογραφία, πρόσθεσε κόλλα στις άκρες και έβαλε τα υπόλοιπα φτιάχνοντας την πρώτη στρώση.

Συνολικά πρόσθεσε 16 στρώσεις.

Άφησε την κόλλα να στεγνώσει και άρχισε το πέρασμα με το βερνίκι εμποτισμού με κερί ή teak oil. Γίνε σχολαστικός στο βάψιμο ώστε να καλυφθεί όλο. Όταν το βάψεις κάθετα, το λάδι θα περάσει καλύτερα ανάμεσα στα ξυλάκια.

Κόλλησε στο νέο σου ράφι πιαστράκι κορνίζας ή κρέμασε με δύο καρφάκια.

Βάλε το διακοσμητικό της αρεσκείας σου και απόλαυσέ το!

Μετά την επιτυχία του μάλιστα, ενθουσιάστηκε τόσο που αποφάσισε να επεκτείνει το εξάγωνο σε αυτή την όμορφη κηρήθρα που βλέπεις κάτω!



decoration.gr

Let's block ads! (Why?)

Κατασκεύασε το απίστευτο εξάγωνο ράφι από ξυλάκια παγωτού! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επαναφορά των σταντ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επαναφορά των σταντ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ