2019-10-22 09:59:12
Φωτογραφία για Διακρίσεις για Νίκη Παλαίρου και Ακαρνανικό Αλυζίας: 2η Νεφέλη Καυμενάκη και 3η Πανωραία Βελώνα, στο πανελλήνιο κύπελλο TAE KWON DO ITF στην Θεσσαλονίκη!
Διακρίσεις για Νίκη Παλαίρου και Ακαρνανικό Αλυζίας: 2η Νεφέλη Καυμενάκη και 3η Πανωραία Βελώνα, στο πανελλήνιο κύπελλο TAE KWON DO ITF στην Θεσσαλονίκη!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ITF ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ

-Αυτή τη φορά ο σταθμός μας ήταν το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

-Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξαν την χρονιά οι αθλητές της Νίκης και του Ακαρνανικού… Συγκεκριμένα 2η θέση και αργυρό μετάλλιο για την Καυμενάκη Νεφελη και 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για την Πανωραία Βελώνα και οι δύο έπαιξαν εξαιρετικούς αγώνες σ ένα τουρνουά με πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών που έγινε στις 19-20/10/2019 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης...         Είχαμε μια πολύ δυναμική παρουσία για μια ακόμη φορά είδαμε την κατάσταση των αθλητών μας δοκιμάσαμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια, σημειώσαμε νίκες και πραγματικά είμαι ικανοποιημένος για τους αθλητές μας, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν όλη τη διαδικασία, το χαραχτήρα τους KAI το αγωνιστικό τους επίπεδο.

-Συγχαρητήρια για την διοργάνωση στην ΑΟΤΕ.

Καυμενάκης Σπύρος
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ