2019-10-28 15:02:49
Φωτογραφία για Ερντογάν: Συνεχίζονται οι πολύπλευρες επιθέσεις σε βάρος μας
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε ξανά λόγο για «πολύπλευρες επιθέσεις σε βάρος της

τουρκικής κυριαρχίας», ωστόσο ξεκαθάρισε πως «η χώρα διαθέτει μεγάλη αρχαία ιστορία, βαθιά ριζωμένη κυβερνητική εμπειρία και ισχύ που της επιτρέπουν να ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα».

Το μήνυμα του Τούρκου προέδρου:

«Όλα τα παιχνίδια και όλα τα είδη διαφθοράς που είχαν σαν στόχο να διασπάσουν την εθνική μας ενότητα και αλληλεγγύη, έχουν αποκαλυφθεί.

Από την ασφάλεια των συνόρων μας μέχρι την οικονομία μας, οι πολύπλευρες επιθέσεις σε βάρος της κυριαρχίας μας, συνεχίζονται χωρίς διακοπή.

Η Τουρκία, διαθέτει μεγάλη αρχαία ιστορία, βαθιά ριζωμένη κυβερνητική εμπειρία και ισχύ που της επιτρέπουν να ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα, που έχουν συσσωρευθεί, οδεύοντας προς τη συμπλήρωση του ενός αιώνα της δημοκρατίας της.

Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε, σαν έθνος, σε έναν ιστορικό αγώνα για να διαφυλάξουμε την ύπαρξη και το μέλλον μας. Όλα όσα έχουμε βιώσει, από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε βάρος μας μέχρι την απόπειρα πραξικοπήματος, αποτελούν μανιφέστα αυτού του ιστορικού αγώνα.

Η Ασπίδα του Εφράτη και η επιχείρηση Πηγή Ειρήνης, που πραγματοποιούμε στη Συρία, αποτελούν μέρη αυτού του αγώνα. Δίνουμε έναν αγώνα, που είναι παρόμοιος με αυτόν για την Ανεξαρτησία μας που ξεκινήσαμε πριν από έναν αιώνα, και ολοκληρώθηκε με την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας μας».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ