2019-10-29 18:00:15
Φωτογραφία για Βασιλική Μιλλούση:Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν σκαμπανεβάσματα...
Διανύοντας τον 8ο μήνα της πρώτης εγκυμοσύνης της, η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα για τη σχέση ζωής με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Η καλλονή αθλήτρια εξομολογήθηκε, μέσα σε όλα, πως το διάλειμμα στη σχέση τους λειτούργησε θετικά όταν εκείνη βρέθηκε στο νησί Παλάουαν στις Φιλιππίνες για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads.

«Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θεωρώ πως με αυτό τον τρόπο τεστάρονται για το αν αντέχουν στον χρόνο. Είχαμε κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση μας λίγους μήνες πριν λάβω μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads στον ΑΝΤ1. Νομίζω πως αυτό το διάστημα ήταν που μας ένωσε πιο πολύ, διότι συνειδητοποιήσαμε και οι δυο πως δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση.

«Ο Λευτέρης δεν είναι μόνο ο άνθρωπός μου, η σχέση μου, ο άντρας της ζωής μου. Ήταν πάντα ο καλύτερός μου φίλος και μου έλειπε η συζήτηση μαζί του και οι συμβουλές του στους προβληματισμούς μου» πρόσθεσε η γλυκιά αθλήτρια.


«Στο νησί ζορίστηκα αρκετά, όχι όσον αφορά τις κακουχίες που αντιμετωπίζαμε, αλλά λόγω της απουσίας των δικών μου ανθρώπων. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως η έλλειψη επικοινωνίας μαζί τους θα με ενοχλούσε τόσο πολύ κι αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που έφυγα πολύ νωρίς από το σπίτι. Από 13 ετών μένω μόνη μου και μου έχει λείψει η οικογένεια. Οπότε, όσο ήμουν στο Nomads μου έλειπαν πολύ τόσο ο Λευτέρης όσο και οι γονείς μου και η αδελφή μου» κατέληξε η Βασιλική Μιλλούση.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ