2019-10-31 11:30:23
Φωτογραφία για Τι λέει το βιβλίο συμβάντων για το επεισόδιο στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας;
Στον εισαγγελέα κατέθεσε σήμερα ο εργαζόμενος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας που κατηγορείται ότι χειροδίκησε σε βάρος ενός παιδιού με σύνδρομο Down .

Ωστόσο η κατάθεση του φαίνεται πως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα έχει καταθέσει ο πρόεδρος του Κέντρου κ. Γιάννης Μαρίνος.

Για να αποδείξει ότι τα λεγόμενα του είναι αληθή κατέθεσε αίτηση προς την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να λάβει αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων που αναφέρει πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα.

Όπως δήλωσε στο skyrodos.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στα Προνοιακά Ιδρύματα κ. Τζατζανά το συμβάν έγινε πάνω στην αλλαγή βάρδιας του προσωπικού. Έτσι οι αστυνομικοί εξέτασαν και τους εργαζόμενους που ήταν προς αποχώρηση εκείνη την ώρα, αλλά και εκείνους που έπιασαν δουλειά μετά.

«Στο βιβλίο συμβάντων αναφέρει ότι το παιδί προσπάθησε να φύγει από το χώρο. Ο υπάλληλος επιχείρησε να το συγκρατήσει . Εκείνο όμως τον δάγκωσε. Στην προσπάθεια του να το τραβήξει μέσα στο χώρο για να μην βγει στο δρόμο και κτυπήσει, το γρατσούνισε πάνω από το ένα μάτι. Στο περιστατικό ήταν μάρτυρες και άλλοι εργαζόμενοι. Αυτό έγινε μόνο και τίποτε άλλο», δήλωσε η κ .Τζατζανά που ανέφερε πως το παιδί μετά την αποχώρηση του υπαλλήλου βγήκε και πάλι στο δρόμο.


Το εντόπισε όμως άλλος εργαζόμενος που δεν ήταν βάρδια εκείνη την ώρα και έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή και το επέστρεψε στο ίδρυμα.

«Θα περιμένουμε να δούμε την έκβαση της υπόθεσης και θα πράξουμε αναλόγως», τόνισε η κ. Τζατζανά.

Ο εργαζόμενος αναμένεται να περάσει και από πειθαρχικό συμβούλιο. Έχει την ειδικότητα του βοηθού νοσοκόμου φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα και υπέβαλε την παραίτησή του.
skyrodos
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ