2019-11-01 17:41:07
Φωτογραφία για To IOS 13 jailbreak με το Checkra1n έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία
Το jailbreak για το iOS 13 εξελίσσεται καλά χάρη στο ελάττωμα Checkm8 που δεν μπορεί να μπλοκαριστεί από την Apple επειδή είναι στις συσκευές εκμεταλλεύσιμο και οχι μόνο στο ios.O Luca Todesco συνεχίζει την ανάπτυξη του εργαλείου Checkra1n που θα κάνουν jailbreak το iOS 13 και πιθανώς και παλαιότερες εκδόσεις.  

Σήμερα έχουμε μια παρουσίαση επίδειξη του tweak TetherMe, το οποίο δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή Sam Bingner (που συμβάλλει στην ανάπτυξη του jailbreak). Χρησιμοποιήθηκε σε μια συσκευή iOS 13 που ήταν jailbroken με το Checkra1n. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα λειτουργικό tweak στo iOS 13, απόδειξη ότι η εξέλιξη προχωρεί καλά.

What is this? TetherMe loading on iOS13? #checkra1n pic.twitter.com/VG0fdopHhK

— Sam Bingner (@sbingner) October 31, 2019

Από τη μεριά του, ο Jamie Bishop (ο οποίος συμβάλλει στην ανάπτυξη του Checkra1n) δείχνει μια επανεκκίνηση του Springboard με τη δυνατότητα να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το iPhone του μέσω ασφαλούς λειτουργίας (safe mode). Αυτό είναι δυνατό χάρη στο υπόστρωμα.


you love to see it pic.twitter.com/S16YPkxQ2i

— Jamie Bishop (@jamiebishop123) October 31, 2019

Δεν υπάρχει ακόμα καποια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Checkra1n, αλλά μπορούμε να δούμε ότι η εξέλιξη προχωρεί καλά. Πρόσφατα Luca Todesco έδειξε ένα jailbroken iPhone υπό το iOS 13 με λειτουργικό το Cydia . Είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι η jailbreak θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες για το κοινό.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ