2019-11-04 18:15:27
Φωτογραφία για Το Checkra1n Jailbreak θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα
Από τότε που κυκλοφόρησε το checkm8 exploit στην δημοσιότητα, η jailbreaking κοινότητα περιμένει με κομμένη την αναπνοή για το jailbreak του iPhone X και παλαιότερες συσκευές που εκτελούν το iOS 13 .  

Ο Luca Todesco εργάζεται σε ένα jailbreak checkra1n βασισμένο στο checkm8, αλλά μέχρι στιγμής έχει δημοσιεύσει μόνο λίγες δοκιμές του εργαλείου jailbreaking. Φαίνεται ότι η αναμονή θα μπορούσε σύντομα να τελειώσει για την κοινότητα jailbreaking καθώς το checkra1n θα μπορούσε ενδεχομένως να κυκλοφορήσει στις 7 ή 8 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με ένα tweet από έναν από τους διοργανωτές του POC, ένα από τα σχέδια του Luca Todesco είναι να απελευθερώσει ένα μόνιμο jailbreak στο POC 2019.

Δεδομένου ότι αυτό το τιτίβισμα δεν προέρχεται απευθείας από τον Luca, θα πρέπει να το πάρετε με ελαφρια τη συνείδηση. Ωστόσο, δεδομένης της πλατφόρμας και του τόπου διεξαγωγής του POC, θα είχε κάποιο νόημα εάν ο κύριος δημιουργός του έργου καταφέρει να απελευθερώσει ένα μόνιμο jailbreak για το iPhone X και χαμηλότερες συσκευές στην εκδήλωση. Θα βοηθούσε στην αύξηση της δημοτικότητας τέτοιων γεγονότων και θα δείξει ότι παρά τις καλύτερες προσπάθειες της Apple, η jailbreaking κοινότητα εξακολουθεί να είναι ακόμη πολύ ζωντανή.


Δεδομένου ότι το εργαλείο checkra1n jailbreak θα βασίζεται στο checkm8 exploit, θα λειτουργεί μόνο με το iPhone X και τις χαμηλότερες συσκευές. Το καλό είναι ότι από τη στιγμή που το jailbreak βασίζεται σε ένα bootrom exploit, θα λειτουργεί σε όλες τις συμβατές συσκευές ανεξάρτητα από την έκδοση iOS. Το εργαλείο μπορεί να χρειαστεί να ενημερωθεί για κάθε μια έκδοση του iOS, αλλά λόγω του bootrom exploit, το iPhone X και οι χαμηλότερες συσκευές μπορούν τώρα να είναι ουσιαστικά jailbroken για όλη τη ζωή. Αυτό θα συμβάλει πραγματικά στην τόνωση της ανάπτυξης και της δραστηριότητας στην κοινότητα, η οποία λείπει τα τελευταία χρόνια.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ