2019-11-04 18:45:51
Φωτογραφία για Ο Ιωνικός στην εκστρατεία κατά του AIDS
Tέσσερις παίκτες του Ιωνικού Νικαίας έσπευσαν να πουν το «ναι» στην ετήσια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον υιό HIV και το AIDS στην οποία συμμετέχει το περιοδικό "Down Town". Οι Θωμάς Κώττας, Τζαμάλ Τζόουνς, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μπι Τζέι Στιθ έβγαλαν τα ρούχα τους προκειμένουν να στείλουν μήνυμα μέσω του τεύχος του Δεκεμβρίου.

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για το AIDS, ενώ η 1η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για το AIDS. H πρόληψη μειώνει την πιθανότητα εξάπλωσης, ενώ την ίδια ώρα η άγνοια και η ελλιπής ενημέρωση σε θέματα που σχετίζονται με τον ιό HIV και το AIDS είναι οι βασικοί λόγοι που προκαλούν ανησυχία ή και φόβο στους ανθρώπους.

Όπως αναφέρει ο Ιωνικός Νικαίας στους λογαριασμούς του τόσο στο Twitter όσο και στο Facebook: «Στην καμπάνια τoυ @downtowngreece για το AIDS οι παίκτες του #IonikosBC Θωμάς Κώττας, Τζαμάλ Τζόουνς, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μπι Τζέι Στιθ είχαν την τιμή να εκπροσωπήσουν την ομάδα μας αλλά και συνολικά το ελληνικό μπάσκετ».

Ionikosbc@Ionikosbc1

Στην καμπάνια τoυ @downtowngreece για το AIDS οι παίκτες του #IonikosBC Θωμάς Κώττας, Τζαμάλ Τζόουνς, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μπι Τζέι Στιθ είχαν την τιμή να εκπροσωπήσουν την ομάδα μας αλλά και συνολικά το ελληνικό μπάσκετ.

2

5:46 PM - Nov 4, 2019
medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αλλαγή σχεδίων για το GNTM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αλλαγή σχεδίων για το GNTM
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ