2019-11-05 22:21:57
Φωτογραφία για insider-trading: Αυτοί έστησαν το μεγάλο κόλπο
Ποια είναι τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο κύκλωμα insider-trading, σύμφωνα με τους

εισαγγελείς από ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία

Οι αρχές των ΗΠΑ ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα συλλήψεις σε μια σειρά περιπτώσεων όπου φέρεται να εμπλέκονται σε κύκλωμα insider-trading από μια ομάδα τραπεζιτών, traders και επιχειρηματιών, που έβγαζαν εκατομμύρια από παράνομα κέρδη χρησιμοποιώντας εμπιστευτικές πληροφορίες.

Άλλοι σύνδεσμοι που επικοινωνούσαν με τους υπόπτους έχουν προκύψει μετά από έρευνα και έχουν εντοπιστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γαλλία, επίσης.

Παρακάτω, δείτε τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο κύκλωμα, σύμφωνα με τους εισαγγελείς και από τις τρεις χώρες.

Η υπόθεση των ΗΠΑ

Μπράιαν Κοέν

Ηλικία: 33

Τόπος Διαμονής: Νέα Υόρκη

Εργασία: Τραπεζίτης της Goldman Sachs Group

Ο Μπράιαν Κοέν ήταν τραπεζίτης της Goldman Sachs στη Νέα Υόρκη όταν συνελήφθη στο διαμέρισμά του στις 18 Οκτωβρίου
. Ο Κοέν, Γάλλος υπήκοος, αρχικά εργάστηκε στα γραφεία της τράπεζας στο Λονδίνο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Νέα Υόρκη, το 2017. Οι αμερικανικές αρχές ισχυρίζονται ότι ο Κοέν μετέφερε σε έναν έμπορο στην Ελβετία πληροφορίες για πιθανές εξαγορές της Syngenta AG, μίας ελβετικής εταιρείας γεωργικών χημικών ουσιών και σπόρων, και της Buffalo Wild Wings Inc., εταιρείας franchise με εστιατόρια και μπαρ, που έχει έδρα στη Μινεάπολις.

Ο Κοέν είναι ελεύθερος με εγγύηση $750.000 και περιμένει τη δίκη του. Βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό, στο διαμέρισμα που ζει με τη φίλη του. Η Goldman Sachs τον έχει θέσει σε άδεια μετ ‘αποδοχών όταν συνελήφθη και κατηγορήθηκε. Έχει δηλώσει ότι δεν είναι ένοχος.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ