2019-11-05 23:01:30
Φωτογραφία για Πώς να αποφύγετε τις «παγίδες» όταν ψάχνετε ιδιαίτερα μαθήματα
Η επιλογή δασκάλου για ιδιαίτερα μαθήματα δεν είναι εύκολη υπόθεση -

Αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις

Η αναζήτηση ιδιαίτερου μαθήματος μπορεί να κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις ή ακόμη και παγίδες. Πολλοί από εμάς έχουμε βρεθεί στη θέση όπου βασιστήκαμε στην τύχη για την επιλογή του κατάλληλου δασκάλου, είτε από αγγελίες είτε από συστάσεις γνωστών που δεν είναι πάντα αξιόπιστες και δεν μείναμε πάντα ευχαριστημένοι.

Πολλά είναι αυτά που μπορεί να πάνε στραβά.

* Ο δάσκαλος μπορεί να μην γνωρίζει αρκετά καλά το αντικείμενο, επομένως η τιμή που χρεώνει για το ιδιαίτερο να μην είναι αντάξια των υπηρεσιών του

* Ενδέχεται να βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως ανορθόδοξες μεθόδους διδασκαλίας (δείτε εδώ)

* Δεν μπορείτε να γνωρίζετε αν ο δάσκαλος θα είναι διαθέσιμος για online μαθήματα, αν έρχεται στον χώρο σας ή δέχεται στον χώρο του


* Χάνετε χρόνο ψάχνοντας δάσκαλο με διαθεσιμότητα που να ταιριάζει με το πρόγραμμά σας

Η λύση σε όλα τα παραπάνω είναι το instateacher.gr η νέα υπηρεσία που μηδενίζει τις «παγίδες» της εύρεσης καλού ιδιαίτερου, προσφέροντας στους μαθητές τον πιο σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο για να βρίσκουν μαθήματα (σχολικά, πανεπιστημιακά, ξένες γλώσσες, πληροφορική, μουσική, τέχνες κ.α.) μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων και καθηγητών, δίνοντάς τους άμεση πρόσβαση σ’ αυτό που τους ενδιαφέρει με λίγα μόνο κλικ.

Αναζητήστε εύκολα και γρήγορα τον κατάλληλο δάσκαλο, για περισσότερα από 200 μαθήματα, θέτοντας όλα τα κριτήρια που επιθυμείτε. Δείτε τα αντίστοιχα προφίλ των δασκάλων, επικοινωνήστε μαζί τους και καταλήξτε στον ιδανικό δάσκαλο για το μάθημα που ενδιαφέρεστε.

Ωστόσο, η πλατφόρμα λειτουργεί και αμφίδρομα, αφού δίνει λύση και στο άλλο μέρος της εξίσωσης: Τους εκπαιδευτικούς! Εάν είστε δάσκαλος και θέλετε να βρίσκετε εύκολα μαθητές, το instateacher.gr μηδενίζει τις «παγίδες» και για εσάς. Δημιουργήστε το προφίλ σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με το βιογραφικό σας, τα μαθήματα που διδάσκετε, τη διαθεσιμότητά σας, τις περιοχές που εξυπηρετείτε, τα δίδακτρά σας ανά μάθημα και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Μέσω του λογαριασμού σας στο instateacher, λάβετε μηνύματα ενδιαφέροντος από υποψήφιους μαθητές, επικοινωνήστε άμεσα μαζί τους και κλείστε τα νέα σας ιδιαίτερα μαθήματα!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ