2019-11-08 18:20:31
Φωτογραφία για Mediatown: Καταστρέφεται ο Κρίκος, οι σκέψεις του ALPHA, συνεχίζουν να σαρώνουν οι τηλεφωνικές, έρχεται ο Πούμπουρας, ψάχνει ταυτότητα το Μεσημέρι, σκληρή η Τάτι, δύο σειρές που ζορίζονται στον ΑΝΤ1
  

Eδώ είμαστε και αυτή την Παρασκευή στο «Mediatown», στον πιστό μας ραντεβού.

Φορέστε ζώνες και πάμε να κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα στις διάφορες τηλεοπτικές πιάτσες Καταστρέφει ένα concept...

Ωραίο το concept, αλλά ο παρουσιαστής τα καταστρέφει όλα. Αναφέρομαι στο τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος». Ο Τάσος Τρύφωνος φαίνεται τόσο στημένος και ανεπαρκή, που «βρωμίζει» ένα φορμάτ που έγραψε τη δική του ιστορία με την ιδανική Έλενα Ακρίτα.

Όσο και αν ο ΣΚΑΙ ήθελε να εντάξει το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι στο δυναμικό του, θα έπρεπε να αναλογιστεί πως αυτό πηγαίνει «πακέτο» με τον συγκεκριμένο. Τα νούμερα είναι μέτρια, παρά τον σχεδόν ανύπαρκτο ανταγωνισμό.

Οι σκέψεις του ALPHΑ για το 2020

Τα δεδομένα στην prime time του ALPHA είναι ζόρικα. Η μία σύσκεψη διαδέχεται την άλλη και το μόνο σίγουρο είναι ότι πολύ δύσκολα θα μείνουν από Γενάρη τα ίδια προγράμματα στη βραδινή ζώνη του σταθμού
. Αυτή τη στιγμή, αυτό που ακούγεται έντονα είναι πως στα τέλη του 2019 θα ολοκληρωθούν οι σειρές «Σπίτι είναι», «Έρωτας Μετά» και «Κρατάς Μυστικό». Δεν αποκλείεται από τα μέσα Ιανουαρίου να δούμε την ελληνική εκδοχή του «Ezel» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη, αλλά και ένα νέο καθημερινό ριάλιτι σχέσεων χαμηλού κόστους. Βέβαια, ειδικά για τη σειρά θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δύσκολα το κανάλι θα ανεχτεί ότι μπορεί να έχει την ίδια τηλεθέαση όλη τη σεζόν. Μη ξεχνάτε ότι από τη νέα χρονιά το STAR θα έχει κάθε μέρα δυναμικό ριάλιτι και όχι μόνο δύο φορές την εβδομάδα, ότι ο ΑΝΤ1 έρχεται με την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» και ότι ο ΣΚΑΙ θα φέρει το «Big Brother». Με λίγα λόγια, θα πρέπει τις επόμενες μέρες να αποφασίσουν πως μπορούν να ενισχύσουν και τη δική τους prime time...

Παράλογο το κοινό

Κάποια πράγματα δεν εξηγούνται με λογική. Ένα από αυτά είναι το πως γίνεται πλέον να είναι σε όλους γνωστό πως οι «Τηλεφωνικές γραμμές» στο «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου είναι στημένες και η τηλεθέαση να παραμένει υψηλή. Δεν πρόκειται απλά για μία προφανή υπόνοια, αλλά για κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί μετά τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει.

Σε μία λογική εξέλιξη, θα έπρεπε αυτόματα το ένθετο αυτό να χάσει τη δυναμική του και σιγά σιγά να αποσυρθεί από τη σκαλέτα της πρωινής εκπομπής του OPEN. Αντίθετα, οι τηλεθεατές συνεχίζουν να παρακολουθούν αυτές τις ιστορίες μυθοπλασίας με αμείωτο ενδιαφέρον.

Αψυχολόγητο το τηλεοπτικό κοινό μερικές φορές...

Έρχεται τον Γενάρη...

Το περιμέναμε για το Α μισό, αλλά τελικά ο ΑΝΤ1 θεώρησε πως είναι καλύτερο να του δοθεί περισσότερος χρόνις για τη σωστή προετοιμασία. Αναφέρομαι στο project φαρσών «My Best Friend’s Fear» με παρουσιαστή τον Σάβα Πούμπουρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Γενάρη. Κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στη late night ζώνη του σταθμού, χωρίς ακόμα να υπάρχει κάποια απόφαση για τον προγραμματισμό.

Σε αναζήτηση ταυτότητας...

Σε πτώση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Το ότι ο παρουσιαστής έχει δυνατό σχόλιο, ισχυρή πληροφορία και έφεση στις συνεντεύξεις είναι γνωστό, ωστόσο κάτι πηγαίνει στραβά.

Ένα μεγάλο πρόβλημα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ο Δημήτρης Παπανώτας. Σε αντίθεση με τον αυθορμητισμό του Λιάγκα, εκείνος φαίνεται έντονα ότι προσπαθεί να πει κάτι αιχμηρό για να δικαιολογήσει τη θέση του στο πάνελ. Νομίζω ότι και ο ίδιος ο παρουσιαστής ενδεχομένως να έχει μετανιώσει για τη συγκεκριμένη επιλογή...

Ακόμη, θεωρώ πως υπάρχει μία σύγχυση στη θεματολογία. Δεν νομίζω πως το κοινό του Λιάγκα είναι αυτό που βλέπει το «GNTM» για να μπορούν στην εκπομπή να σταθούν spoilers, σχόλια και αποσπάσματα από το ριάλιτι μόδας. Όπως και επίσης σε μία εκπομπή που περιμένεις να ακούσεις μία ουσιαστική άποψη για κάποιο παραπολιτικό-καλλιτεχνικό-τηλεοπτικό γεγονός, το καθημερινό 5λεπτο τσιφτετέλι της Ελένης Τσολάκη περισσεύει. Το πρόγραμμα ψάχνει την ταυτότητά του και για αρχή θα πρέπει να αναζητηθεί το ποιο είναι το κοινό του.

Σκληρή για να πεθάνει...

Δεν θα το βάλει κάτω η Τατιάνα Στεφανίδου. Είναι αποφασισμένη να «γυρίσει» το παιχνίδι υπέρ της. Το Σάββατο δοκίμασε να επενδύσει πλήρως στην κλασική της θεματολογία (κυριάρχησε το θέμα της Νανάς Καραγιάννη) και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε. Ούτε το χαλαρό μαγκαζίνο, ούτε το lifestyle ταιριάζει στην Τατιάνα και αυτό σιγά σιγά προσπαθεί η παρουσιάστρια να το καταστήσει σαφές και στα στελέχη του ΣΚΑΙ.

Τα δύο σήριαλ του ΑΝΤ1 που ζορίζονται...

Ζορίζονται οι σειρές «Άν ήμουν πλούσιος» και «Μην ψαρώνεις», σε αντίθεση με τις «Άγριες Μέλισσες», «Πέτα τη Φριτέζα» και «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η καθημερινή κωμική σειρά δεν εξελίσσεται καθόλου και το «Μην ψαρώνεις» το «τραβάνε» από τα μαλλιά χωρίς λόγο και αιτία. Μην το αποκλείσετε, πάντως, αν από Γενάρη δούμε δύο νέα σήριαλ-φορμάτ να κάνουν την εμφάνισή τους. Σας είχαμε αποκαλύψει και την προηγούμενη εβδομάδα πως υπάρχουν δύο συγκεκριμένα concept που επεξεργάζονται και πως στα μέσα του μήνα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Βλέπετε, η prime time του STAR ελέω καθημερινού «Master chef» ενισχύεται σημαντικά και ο ΑΝΤ1 θα πρέπει να αμυνθεί, αν δεν θέλει να χάσει την πρώτη θέση.

Αυτά για σήμερα! Εύχομαι να έχετε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για να γεμίσετε μπαταρίες για τη νέα εβδομάδα που έρχεται...

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ