2019-11-08 22:34:00
Φωτογραφία για Brexit: Κάτι δεν κατάλαβε καλά ο Μπόρις Τζόνσον στο deal με τους Ευρωπαίους
Γκάφα ολκής από τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον - Κατά την επίσκεψή του στη Βόρεια Ιρλανδία, δήλωσε ότι τα τοπικά προϊόντα που θα μεταφέρονται προς το

υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα υπόκεινται σε τελωνειακούς ελέγχους - Επικρίσεις στα social media

Δεν ξέρει μάλλον καλά τη συμφωνία του Brexit που ο ίδιος συνήψε με την Ε.Ε. Ο Βρετανός πρωθυπουργός , Μπόρις Tζόνσον, υπέπεσε σήμερα σε γκάφα ολκής αφού, κατά την επίσκεψή του στη Βόρεια Ιρλανδία, δήλωσε ότι τα τοπικά προϊόντα που θα μεταφέρονται προς το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα υπόκεινται σε τελωνειακούς ελέγχους.

Σε επίσκεψή του σε εργοστάσιο της εταιρίας «Tayto» στην επαρχία Άρμα της Βόρειας Ιρλανδίας, ο Μπόρις Τζόνσον εξέθεσε τον εαυτό του, αφού με βάση τις δηλώσεις του, άφησε να εννοηθεί ότι έχει πλήρη μεσάνυχτα από τη συμφωνία του: «Δεν θα υπάρχουν έλεγχοι, και σας μιλώ ως πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και ένθερμος υποστηρικτής της ένωσης (Βόρειας Ιρλανδίας και Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν θα υπάρχουν έλεγχοι στα προιόντα που μεταφέρονται από τη Βόρεια Ιρλανδία στη Μεγάλη Βρετανία, διότι είμαστε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και δεν θα επιβάλουμε ή εφαρμόσουμε ή θεσπίσουμε τέτοιους ελέγχους».


«Μάλλον ο Βρετανός πρωθυπουργός ξέχασε ή δεν κατάλαβε ότι στη συμφωνία του με την Ε.Ε αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να δώσει το πράσινο φως στην εφαρμογή τελωνειακών ελέγχων στην Θάλασσα της Ιρλανδίας», σχολιάζουν επικριτικά πολλοί χρήστες στα social media.

«Ο Μπόρις Τζόνσον δέχθηκε καταιγισμό επικριτικών σχολίων για τις δηλώσεις του», όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Guardian» που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της το βίντεο που κάνει το γύρο των social media.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Audi R8 LMS GT4
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Audi R8 LMS GT4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ