2019-11-09 13:02:49
Φωτογραφία για Ford Mustang Jack Roush Edition: Το pony-car στα καλύτερά του
Ο αμερικάνος βελτιωτής Roush Performance τιμά τον ιδρυτή της φίρμας Jack Roush, δημιουργώντας μία ειδική έκδοση της Ford Mustang.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει τον πιο ισχυρό κινητήρα που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε όχημα της Roush. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάτω από το καπό της συλλεκτικής Ford Mustang υπάρχει το V8 μοτέρ των 5,0 λίτρων, στο οποίο έχει τοποθετηθεί ένας μηχανικός υπερσυμπιεστής Roush Phase 3 TVS R2650, προϊόν της Eaton. Αποτέλεσμα είναι η ισχύς της Mustang Jack Roush Edition να φτάνει τους 786 ίππους και τα 907 Nm ροπής. Εκτός του υπερσυμπιεστή, η Mustang διαθέτει εξάτμιση με ενεργά κλαπέτα, νέο σύστημα ψύξης τόσο για τον κινητήρα και το κιβώτιο, όσο και για το διαφορικό, καθώς και ρυθμιζόμενη ανάρτηση MagneRide με σκληρότερης απόσβεσης αμορτισέρ. Αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα της Brembo, με τις σφυρήλατες ζάντες να συνδυάζονται με τα εξελιγμένα ελαστικά Continental ExtremeContact Sport.


Εξωτερικά, η εν λόγω Ford Mustang ξεχωρίζει από το αεροδυναμικό πακέτο R9 Aero, το οποίο περιλαμβάνει πληθώρα αεραγωγών σε φτερά, εμπρός προφυλακτήρα και καπό, τον απαραίτητο διαχύτη, αλλά και μία ιδιαίτερης σχεδίασης πίσω πτέρυγα, κατασκευασμένη από carbon.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν κάτι πιο ιδιαίτερο και έχουν ως στόχο την οδήγηση σε περιβάλλον πίστας, μπορούν να επιλέξουν το προαιρετικό πακέτο Competition Pack στο οποίο κυριαρχούν τα σλικ ελαστικά Continental Extreme Contact DR τοποθετημένα σε ελαφρού κράματος ζάντες της Weld Racing. Τέλος, η Mustang Jack Roush Edition θα παραχθεί σε μόλις 60 κομμάτια, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται την Άνοιξη του 2020.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ