2019-11-12 10:03:04
Φωτογραφία για Δ. Tζανακόπουλος: Είμαστε μέλη της Προανακριτικής, δεν έχουμε αντικατασταθεί
«Ανυπόστατη απόφαση που δεν υφίσταται στο νομικό σύμπαν» χαρακτήρισε την απόφαση εξαίρεσης του ίδιου και του Παύλου Πολάκη από την Προανακριτική Επιτροπή ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ερωτηθείς για το ποια στάση θα τηρήσουν οι δύο βουλευτές, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ: «Το κεντρικό ζήτημα δεν είναι η επικοινωνιακή εικόνα που θα παραχθεί. Το ζητούμενο για εμάς είναι η υπεράσπιση της συνταγματικής νομιμότητας. Δεν πρέπει να δοθεί απολύτως πρόσχημα στη Ν.Δ. ώστε να συνεχίσει να παρακωλύει και να εμποδίσει τη λειτουργία της Επιτροπής... Σταθμίζοντας αυτές τις δυο αρχές θα καθορίσουμε τη στάση μας».

«Είμαστε μέλη της Επιτροπής, δεν έχουμε αντικατασταθεί από τον πρόεδρό μας, και θα επιλεγούμε εμείς τον τρόπο που θα εκπροσωπούμε την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στη δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδη ότι ο ίδιος και ο κ. Πολάκης χρησιμοποιούν «φασιστικές πρακτικές» απάντησε ότι: «Αν κάποιος συναγελάζεται με ακροδεξιούς, έχει υπάρξει και παραμένει ακροδεξιός είναι ο κ. Γεωργιάδης».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ