2019-11-13 17:05:33
Φωτογραφία για ΑΝΤ1 και Open «κλέβουν» τους παίκτες του «The Masked singer»;
Μεγάλο προβληματισμό έχει φέρει στον ΣΚΑΪ η απόφαση να αναβάλλει την πρεμιέρα του «The Masked singer».Το μουσικό show ήταν αρχικά προγραμματισμένο για να βγει τον Σεπτέμβριο, ενώ είχαν γίνει από το κανάλι οι πρώτες κρούσεις σε τραγουδιστές για να πάρουν μέρος στο show.

Το concept του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχει ως εξής: 16 τραγουδιστές εμφανίζονται κάθε εβδομάδα επί σκηνής και τραγουδούν μεταμφιεσμένοι, ώστε να μην αναγνωρίζονται. Κάθε φορά που ένας παίκτης αποχωρεί, βγάζει την μάσκα και γίνεται η «αποκάλυψη».

Από το κανάλι του Φαλήρου είχαν ήδη έρθει σε επαφή με δέκα καλλιτέχνες, με σκοπό την πιθανή συμμετοχή τους στο παιχνίδι μεταμφιέσεων. Ωστόσο, από την στιγμή που τα δεδομένα άλλαξαν και το παιχνίδι θα βγει στον αέρα τον Απρίλιο, θα έχουν προηγηθεί το «Your Face Sounds Familiar» και το «Just the 2 of us», show στα οποία συμμετέχουν επίσης τραγουδιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Σελίδας», ορισμένοι από τους καλλιτέχνες που είχαν δεχτεί πρόταση για το «The Masked Singer», δέχτηκαν πρόταση και από τα αντίπαλα σόου  του ΑΝΤ1 και του Open. Αυτό έχει δημιουργήσει προβληματισμό με αρκετούς, καθώς μπορεί με τον ΣΚΑΙ να τα είχαν βρει προφορικά, ωστόσο δεν έχουν κάποιου είδους γραπτή συμφωνία. Η εξέλιξη αυτή δυσχεραίνει τα πράγματα για τον ΣΚΑΙ, αφού αν δεν δώσει άμεσα κάποια γραπτή δέσμευση στους καλλιτέχνες που έχουν συμφωνήσει κινδυνεύει να μείνει χωρίς συμμετέχοντες για το show του.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ