2019-11-13 18:05:07
Φωτογραφία για Προβληματισμός και ανησυχία απο τη ΡΟΥΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ (Αναπληρωτής Πρόεδρος) για την έλευση προσφύγων/μεταναστών στον ΜΥΤΙΚΑ
             Τον προβληματισμό και την ανησυχία της σχετικά με τον καταμερισμό προσφύγων/μεταναστών από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας και τις συνεχιζόμενες διαρροές και πληροφορίες ότι ο Μύτικας πιθανόν να έχει επιλεγεί για τη μετεγκατάσταση και φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων, εκφράζει με ανάρτηση της,  η Ρούλα Αποστολάκη, αναπληρωτής Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μύτικα. 

Στην ανάρτησή της επισημαίνει:

           Επειδή ως αναπληρωτής πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Μύτικα, φέρω και εγώ την δική μου ευθύνη απέναντι στους συγχωριανούς μου θα ήθελα να τοποθετηθώ και να βάλω τα πράγματα στην θέση τους. 

      Σε μια ανάρτηση του συνδημότη μου κυρίου Αντώνη Πιτσινελη περί Εγκατάστασης λαθρομεταναστών τρελάθηκα και άρχισα να ψάχνω το θέμα να δω τι συμβαίνει και αν ειναι αλήθεια ολα αυτα. 

       Αφου ενημέρωσα τη δημοτική αρχή γι αυτή την ανάρτηση, την τοπική αρχή του χωριού μου, και αφου αναστάτωσα το χωριό την επομένη μέρα με καθησύχασε ο πρόεδρος κύριος Δημήτρης Φάρρος καθώς και ο κύριος Σούλας Βασίλης που εχει το Blog Μυτικα press οτι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση..... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ