2019-11-14 22:09:17
Φωτογραφία για Το jailbreak Checkra1n γίνεται συμβατό με την Apple TV και πως να κάνετε jailbreak
Το Checkra1n επιτρέπει ήδη τη λειτουργία του jailbreak στο iOS 13 σε iPhone και iPod touch και iPadOS 13 στο iPad. Το εργαλείο υποστηρίζει τώρα και την 4η γενιά της Apple TV, την οποία η Apple καλεί σαν Apple TV HD. Η υποστήριξη για το Apple TV 4K είναι τεχνικά δυνατή, αλλά απαιτεί ένα ειδικό καλώδιο για ασφαλή εναλλαγή σε λειτουργία DFU. Και αυτό το καλώδιο δεν υπάρχει εύκολα διαθέσιμο.  

Για να κάνετε jailbreak στην Apple TV του με Checkra1n, έτσι πρέπει να μεταβείτε σε λειτουργία DFU, όπως κάνετε και για το iPhone. Συνδέστε την Apple TV στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB-C και, στη συνέχεια, πάρτε το τηλεχειριστήριο της Apple TV και κρατήστε πατημένα τα κουμπιά Μενού και Αρχική σελίδα (το εικονίδιο της τηλεόρασης) για έξι δευτερόλεπτα. Η Apple TV θα επανεκκινήσει. Αμέσως σε αυτό το σημείο (προτού εμφανιστεί το λογότυπο της Apple), κρατήστε πατημένα τα κουμπιά μενού και αναπαραγωγής / παύσης έως ότου το iTunes ή το Finder εντοπίσει την Apple TV.

Μόλις η Apple TV είναι σε λειτουργία DFU, ανοίξτε το Checkra1n στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη" στην κάτω δεξιά για να γίνει το jailbreak. Αυτό είναι ακόμα ένα ημι-δεμένο jailbreak.

Η ειδική έκδοση του Checkra1n που συμβατή με την Apple TV είναι διαθέσιμη στη σελίδα εδω . Πρόκειται για έναν προσωρινό ιστότοπο (δεν υπάρχει γραφικό στοιχείο) που περιέχει μόνο έναν σύνδεσμο λήψης για το Checkra1n. Μόνο η έκδοση για Mac είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ford Puma ST 200 ΗΡ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ford Puma ST 200 ΗΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ