2019-11-15 16:20:15
Φωτογραφία για Το απρόσμενο σχόλιο της Ντέπυς Γκολεμά για τον Γιώργο Λιάγκα
Στο πρόσφατο περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα και στην κατακραυγή που προκάλεσε αναφέρθηκε η Ντέπυ Γκολεμά στην στήλη της «Μέχρι Κεραίας». Αν και η γνωστή τηλεκριτικός μας έχει συνηθίσει σε καυστικά σχόλια, αυτή τη φορά απέφυγε να κατακεραυνώσει τον Γιώργο Λιάγκα και έδωσε στο θέμα μια διαφορετική διάσταση:

«Όταν οι άνθρωποι, εξαιτίας ενός σοβαρού λάθους τους, περνούν μετά μια εξαιρετικά δυστυχή περίοδο, δεν καταλαβαίνω πια την εμμονή μας να χώσουμε το μαχαίρι στη καρδιά. Έτσι ξέρετε ξεχνάμε και άλλα ουσιώδη που συμβαίνουν και επικεντρωνόμαστε στο μοναδικό που έγινε και επαναλαμβάνω διαχειρίστηκε τόσο μα τόσο λάθος Έτσι ξεχάσαμε τη τεράστια γκάφα της Τσιμτσιλή για τις μετανάστριες που πηδάνε έγκυες από τη βάρκα, λες και αυτό δεν ήταν μέγιστη προσβολή σε γυναίκα χωρίς φυσικά να μικραίνει την άλλη γκάφα… Ίσως γιατί αν μιλήσουμε πολύ για αυτό μπορεί να μας έρθει καμία ανάστροφη!

Είναι πολλά που ο κόσμος δεν γνωρίζει. Πώς κόβεται ο βήχας και πώς κινούνται τα νήματα. Δυστυχώς…. Ξεχάσαμε τις επίδοξες μοντέλες και τον διασυρμό τους σε άλλα τηλεοπτικά προγράμματα…. Καλά λέτε πάντως «μπράβο» σε όσους επώνυμους αντιδρούν! Αν γνωρίζατε και πώς πλουτίζουν από το Instagram  φοβάμαι θα σοκαριζόσαστε παρά πολύ. Αλλά για ό,τι δεν έχουμε αποδείξεις δε μπορούμε ούτε να μιλάμε ούτε να καταδικάζουμε. Μόνο να σιωπούμε και να κουνάμε το κεφάλι μας…»

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ