2019-11-16 19:45:37
Φωτογραφία για Η συσκευή έχει κολλήσει στο DFU κατά τη διάρκεια του checkra1n Jailbreak;  (tips Fix)
Tο εργαλείο jailbreak checkra1n έχει βγει εδώ και μια εβδομάδα τώρα και έχει επιτρέψει στους χρήστες του iOS 13 να κανουν jailbreak μόνιμα τις συσκευές τους για πρώτη φορά. Εάν προσπαθείτε να κάνετε jailbreak το iPhone ή το iPad χρησιμοποιώντας αυτό το νέο εργαλείο αλλά δεν το έχετε καταφέρει με επιτυχία, τότε αυτή η λύση θα σας βοηθήσει.  

Πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι το jailbreak τους απέτυχε κατά τη διάρκεια της φάσης λειτουργίας DFU του jailbreak καθώς η συσκευή τους δεν θα εισέλθει στη λειτουργία DFU σωστά. εμποδίζοντας έτσι τη συνέχιση της διαδικασίας jailbreak.

Φτάσαμε και εμείς στο ίδιο ζήτημα με το iPad Pro 10.5 ιντσών μας, το οποίο θα εισέλθει επιτυχώς στη λειτουργία ανάκτησης, αλλά θα κολλήσει κάθε φορά στη λειτουργία DFU.

Τώρα οι προγραμματιστές του checkra1n έχουν προχωρήσει με μια λύση . Το πρόβλημα προκλήθηκε όταν χρησιμοποιήθηκε ένα καλώδιο USB-C στο Lightning Cable αντί για ένα καλώδιο USB-A στο Lightning Cable. Όταν το καλώδιο USB-C χρησιμοποιείται για το jailbreak της συσκευής, το iPhone ή το iPad μπαίνει σε λειτουργία DFU αλλά παραμένει εκεί, εμποδίζοντας τον χρήστη να περάσει στη διαδικασία jailbreak.


Ωστόσο, το ζήτημα της λειτουργίας του checkra1n στο DFU μπορεί εύκολα να επιλυθεί αντικαθιστώντας το καλώδιο USB-C στο Lightning με ενα καλώδιο USB-A στο Lightning Cable. Δοκιμάσαμε αυτή τη λύση και μόλις χρησιμοποιήσαμε ένα καλώδιο USB-A, η συσκευή έγινε jailbroken στην πρώτη δοκιμή.

Τα iPads και τα παλαιότερα iPhones δεν προχωρούν με καλώδιο USB-C σε Lightning. Μόνο το iPhone 11 παραδίδεται με αυτή τη συσκευή, οπότε αν χρησιμοποιείτε αυτό το καλώδιο, πιθανότατα έχετε είτε το αποκτήσετε στο κουτί του νέου iPhone σας είτε το αγοράσατε απευθείας από την Apple, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το MacBook σας. Και στις δύο περιπτώσεις, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το ανταλλακτικό καλώδιο USB-A σε Lightning που ίσως να έχετε κάπου ή να το δανειστείτε από κάποιον φίλο.

Ο Luca Todesco και η ομάδα του δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα το checkra1n για τα Windows και τα Linux, καθώς το εργαλείο του jailbreak είναι διαθέσιμο μόνο στο macOS. Ωστόσο, η ομάδα checkra1n δήλωσε ότι «εργάζονται σκληρά» σε μια έκδοση των Windows και Linux και θα είναι σε θέση να την απελευθερώσει σύντομα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ