2019-11-16 19:03:33
Φωτογραφία για AirPods Pro: βελτιωμένη ποιότητα ήχου, αλλά όχι τα καλύτερα ακουστικά
Η πρώτη κριτική για τα AirPods Pro ήταν θετική και οι εκθέσεις των καταναλωτών έχουν την ίδια γνώμη. Η αμερικανική ένωση καταναλωτών εξέδωσε τη δική της δοκιμή και πιστεύει ότι η Apple έχει σημειώσει ικανοποιητική πρόοδο σε σύγκριση με τα AirPods. 

"Το AirPods Pro έχει έναν υπέροχο ήχο", λέει η Consumer Reports. "Όπως και η πλειοψηφία των ακουστικών Bluetooth, το AirPods Pro μπορεί να μην είναι κατάλληλο για τους πιο ψαγμένους ακροατές,  αλλά η σημαντική βελτίωση στον ήχο και τα χαρακτηριστικά που αγαπούν οι καταναλωτές στα παλιά AirPods θα κάνουν αυτό το μοντέλο σοβαρό υποψήφιο αν ψάχνετε για ένα πραγματικό ζεύγος ασύρματων ακουστικών ", συνεχίζει .

Ένα άλλο στοιχείο που προτείνεται είναι η λειτουργία "Διαφάνεια" που σας επιτρέπει να ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας απευθείας στα ακουστικά. "Η σχεδίαση μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι τα αυτιά σας είναι ελαφρώς φραγμένα ακόμα και όταν χαμηλώνετε την μουσική. Όμως, το AirPods Pro έχει επίσης λειτουργία διαφάνειας που χρησιμοποιεί ενσωματωμένα μικρόφωνα για να εγχύσει σκόπιμα τον εξωτερικό ήχο. Η Apple δεν αναφέρθηκε σε αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά λειτουργεί ιδιαίτερα καλά στα AirPods Pro" .


Πρόκειται για μια θετική δοκιμή συνολικά. Οι Αναφορές των "Καταναλωτών " αποδίδουν βαθμολογία 75. Το AirPods Pro, συνεπώς, δεν είναι τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά για την ένωση. Τα Galaxy Buds της Samsung με το αποτέλεσμα των 86 παραμένουν τα πρώτα. Σύμφωνα με τις αναφορές των καταναλωτών, αυτό το μοντέλο προσφέρει καλύτερη ποιότητα ήχου, αν και δεν έχει μείωση θορύβου.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ