2019-11-18 11:00:20
Φωτογραφία για Άκης Πετρετζίκης: ξεκίνησε τα ταξίδια για τη νέα του εκπομπή
Ο Άκης Πετρετζίκης συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά την συνεργασία του με τον Alpha με την εκπομπή Kitchen Lab, η οποία μάλιστα σημειώνει πολύ ικανοποιητικές τηλεθεάσεις.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να του δώσουν το πράσινο φως και για μία δεύτερη «ταξιδιωτική-μαγειρική» εκπομπή, αφού μέχρι τώρα τους έχει βγάλει ασπροπρόσωπους. Έτσι, στο δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν θα απολαμβάνουμε τον γνωστό σεφ τρεις φορές την εβδομάδα, αφού η νέα του εκπομπή πρόκειται να είναι εβδομαδιαία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το My TV, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό. Ο Άκης Πετρετζίκης μαζί με τον σκηνοθέτη Πάνο Γεωργίου και την ομάδα του βρίσκονται με τις βαλίτσες ανά χείρας και ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, γυρίζοντας τα πρώτα επεισόδια.

Το μόνο που μένει να αποφασιστεί είναι η μέρα και η ώρα προβολής της νέας εκπομπής, απόφαση που θα εξαρτηθεί από τον συνολικό προγραμματισμό του καναλιού για το β’ μισό της σεζόν, αφού ο Alpha βρίσκεται σε περίοδο αναθεώρησης του προγράμματός του.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ