2019-11-18 14:37:41
Φωτογραφία για Έκοψε τα δάχτυλά του για να τα προσφέρει σε φίλο του!
Ένας 45χρονος στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, επιχείρησε να κόψει τα δάχτυλα του χεριού

του για να τα προσφέρει σε φίλο του, που ακρωτηριάστηκε σε εργατικό ατύχημα

Λίγες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό με τον 21χρονο που έχασε δάχτυλα του χεριού του από μηχανή κιμά, μια άλλη απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στην Αμμουδάρα, με πρωταγωνιστή άνδρα ηλικίας περίπου 45 ετών, που μένει σε κάποιο παράπηγμα που του έχει παραχωρηθεί στην περιοχή, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Δημήτρης, όπως είναι το όνομά του, μπήκε αιμόφυρτος σε τουριστικό κατάστημα της περιοχής και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη Γιάννη Στάθη, τον οποίο και γνώριζε, να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο. Είχε δεμένη την παλάμη του που αιμορραγούσε.

Ο ίδιος είπε στον έντρομο ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι είχε κόψει τα τέσσερα δάκτυλα του για να τα προσφέρει σε κάποιο φίλο του, ο οποίος ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα που είχε πάνω στην εργασία του.


Ο εμβρόντητος ιδιοκτήτης, σύμφωνα με την εφημερίδα, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφθασε άμεσα στην περιοχή, παραλαμβάνοντας τον άνδρα που είχε αυτοτραυματιστεί.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου επιβεβαίωσε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος τον τραυματισμό των δακτύλων του 45χρονου άνδρα, ο οποίος και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, που κατάγεται από την Αθήνα, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγό του, που ζει στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, και έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο 45χρονος αυτοτραυματίστηκε με μπαλτά, τα δάκτυλά του δεν έχουν ακρωτηριαστεί, έχουν υποστεί όμως βαριές κακώσεις καθώς φέρεται να προσπάθησε να τα κόψει.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ