2019-11-19 17:59:56
Φωτογραφία για Για την ταμπακιέρα δεν γίνεται καμία κουβέντα (για το κόστος της σύμβασης του Τεχνικού Ασφαλείας) στην απαντητική επιστολή του ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ στον ΜΑΝΤΖΑΡΗ
           Ο Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας και απερχόμενος πρόεδρος της Κοινωφελούς αποφεύγει να απαντήσει στον πυρήνα του θέματος που έχει ανακύψει, πως δηλαδή πέρισυ για Τεχνικό Ασφαλείας πληρώσαμε 3.579 €, ενώ φέτος κόστισε μόνο: 930 €!

        Δηλαδή για την ταμπακιέρα δεν γίνεται καμία κουβέντα στην απαντητική επιστολή του Κώστα Γεωργούλα προς τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς του Δήμου Ξηρομέρου Λευτέρη Μάντζαρη.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Κώστα Γεωργούλα έχει ως εξής:

Κώστας Γεωργούλας: Κύριε Μάντζαρη θα καταθέσω τις απόψεις μου δημοκρατικά στα δημοτικά συμβούλια του Δήμου μας και όχι στα blog!

Αγαπητέ κ. Μάντζαρη,

     Χαίρομαι για αρχή που έχετε διαπιστώσει ότι όντως παραλάβετε κάτι καθαρό, υγιές και βιώσιμο και το παραθετετε και δημόσια. Αυτό σημαίνει ότι θα πάτε την επιχείρηση ένα βήμα πιο μπροστά και αυτό με χαροποιεί.

    Δεν νομίζω  όμως ότι  όλα όσα αναφέρετε με αφορούν, διότι όπως θα γνωρίζετε ή αν δεν το γνωρίζετε να το μάθετε τώρα όλα τα κείμενα που με αφορούν φέρουν την υπογραφή μου....... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ