2019-11-19 23:21:35
Φωτογραφία για Jailbreak: Ο Saurik εξηγεί γιατί το Cydia Impactor δεν λειτουργεί πλέον
Ο Cydia Impactor δεν λειτουργεί εδώ και μερικές εβδομάδες. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για όποιον θέλει να κάνει jailbreak ένα iPhone η να προσθέσει μια εφαρμογη τρίτων επειδή δεν είναι δυνατόν να περάσει το αρχείο IPA από τον υπολογιστή του στο iPhone του εάν έχετε έναν δωρεάν λογαριασμό Apple. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχετε λογαριασμό προγραμματιστή (με $ 99 / έτος). 

Ο Saurik, ο οποίος ασχολείται με το Cydia και τον Cydia Impactor, μίλησε σήμερα για το θέμα. Εξηγεί ότι η Apple έχει αλλάξει το σύστημα ελέγχου ταυτότητας για λογαριασμούς που δεν είναι προγραμματιστές, γεγονός που απαιτεί την επανεξέταση της λειτουργίας της χρησιμότητάς του εργαλείου. Στη συνέχεια δηλώνει ότι είχε προσκληθεί σε ένα γάμο φιλου του (ήταν και κουμπάρος) και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να επικεντρωθεί στο πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες.

Μπορούμε να περιμένουμε μια πλήρη επιστροφή του Cydia Impactor; Ίσως, αλλά θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί
. Ο Saurik αναφέρει ότι χρειάζεται να αναθεωρήσει λεπτομερώς ο νέος έλεγχος ταυτότητας της Apple και πιστεύει ότι θα τον πάρει περισσότερο από μία εβδομάδα. Στη συνέχεια είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν οι αλλαγές στο Cydia Impactor, αλλά και πάλι χρειάζεται χρόνος και είναι περίπλοκο με το πρόγραμμά του. Εργάζεται για μια εταιρεία την εβδομάδα και χρειάζεται χρόνος. "Δεν είμαι σε θέση να αφιερώσω χρόνο σε αυτό μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου", αναφέρει ο Saurik.

Ο στόχος του Saurik είναι να βρει μια λύση που πραγματικά λειτουργεί με τον Cydia Impactor και να μην αναπτύξει μια λύση που θα διορθωθεί από την Apple μέσα σε λίγες μέρες ξανά. Υπομονή λοιπόν About two weeks ago, Apple made a change to their provisioning service to require a different authentication scheme for "free" Apple accounts (they return an error that mentions upgrading to "Xcode 7.3"); this broke Cydia Impactor for users without a paid Apple Developer account.

— Jay Freeman (saurik) (@saurik) November 19, 2019 argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ