2019-11-20 20:15:38
Φωτογραφία για ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ: Τρία (3) χρόνια χωρίς τον Κωστή Στεφανόπουλο
Σαν σήμερα, 20 Νοεμβρίου, συμπληρώνονται τρία χρόνια από την εκδημία του Κωστή Στεφανόπουλου, ο οποίος υπήρξε ένας αληθινός ευπατρίδης της πολιτικής, μια εξέχουσα προσωπικότητα του δημόσιου βίου της χώρας μας επί σειράν δεκαετιών.

Γράφει ο: ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ, τ. Λυκειάρχης, Βόνιτσα

Τρία (3) χρόνια χωρίς τον Κωστή Στεφανόπουλο

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

         Ανιχνεύοντας το διαδίκτυο κάθε πρωί δεν ήταν δυνατόν να είμαι αδιάφορος για την προσωπικότητα του Κωστή Στεφανόπουλου που σαν σήμερα συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατο του.

        Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Πρόεδρο, ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του ’60, στην Πάτρα όπου φοιτούσα στο σχολείο και κοσμούσε το δικανικό βήμα. Πολύ συχνά τον συναντούσα με τον κηδεμόνα μου το γνωστό δικηγόρο Παναγιώτη Βέρη απο το Μύτικα στο σχολείο, όπως επίσης πάντα άκουγα τα καλύτερα λόγια από παλιούς δικηγόρους στο Αγρίνιο, όπως τον μακαρίτη ξάδελφο μου Νικ. Νικάκη, τον κουμπάρο μου Κώστα Φίλο καθώς επίσης και απο τον αείμνηστο δικηγόρο και βουλευτή Νικ. Κωστάκη, με τους οποίους είχε συνεργασία καθ όσον τα 3/5 των δικαστικών υποθέσεων απο την Αιτωλοακαρνανία, πήγαιναν να εκδικαστούν στο εφετείο και κακουργιοδικείο Πατρών και τις ανελάμβανε ο Κωστής Στεφανόπουλος.. Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ