2019-11-22 09:12:28
Φωτογραφία για Ο συντονιστής Στεφανής και τα φυλάκια του Αν. Αιγαίου
Του Ηλία Προύφα

Ακόμη ηχούν στα αυτιά όσων παρακολούθησαν τη συνέντευξη του συντονιστή, για το Μεταναστευτικό Στεφανή, στο ΣΚΑΙ και δεν μπορούν να το πιστέψουν, για τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την αδυναμία επικοινωνίας φυλακίων, στα νησιά του Αιγαίου.

Αυτολεξεί λοιπόν ο Αλκιβιάδης Στεφανής, μιλώντας στη Σία Κοσίωνη είπε χαρακτηριστικά: 

''Αυτή τη στιγμή σε όλα τα νησιά του Αιγαίου υπάρχουν παρατηρητήρια των Ενόπλων Δυνάμεων. Και του Στρατού και του Ναυτικού και της Αεροπορίας.

Υπάρχει μια δυσχέρεια να επικοινωνήσουν μεταξύ τους τα παρατηρητήρια. 

Οι πληροφορίες τις οποίες παίρνει το ένα παρατηρητήριο του Στρατού να περάσουν στο Λιμενικό''.

Χθες ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, εκμεταλλευόμενοι την αργία, τύχαμε σε αρκετά ''χακί'' πηγαδάκια, όπου τρία ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης, οι προσλήψεις 2000 στελεχών στο Στρατό Ξηράς, που ενέκρινε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, κάτι που σχολιάστηκε θετικά, το επεισόδιο Στεφανή με τον Αρχηγό του Λιμενικού, και η αναφορά Στεφανή, για τα φυλάκια στον ΣΚΑΙ.

Η απορία που εξέφρασαν άπαντες είναι γιατί να μεταφέρει δημόσια αυτή την πληροφορία ο ειδικός συντονιστής Στεφανής, για την όποια αδυναμία επικοινωνίας των φυλακίων, στην ευαίσθητη περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και ποιες ενέργειες έκανε ο ίδιος για να διορθωθεί το πρόβλημα, όταν επί δύο χρόνια ήταν Αρχηγός ΓΕΣ, για να επιλυθεί το πρόβλημα. 

Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει από την αποστρατεία του...
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ