2019-11-24 16:56:03
Φωτογραφία για O Μichael Jackson παντρευόταν τα μικρά αγόρια
Στο ντοκιμαντέρ “Leaving Neverland” το οποίο προβάλλεται στο Netflix εξιστορείται η ερωτική σχέση που είχε αναπτύξει ο Michael Jackson με δυο μικρά αγόρια -τότε- και νεαρούς

άνδρες -σήμερα- από τους ίδιους με συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Ο Jimmy Safechuck και ο Wade Robson είναι πλέον στα late 30s τους αλλά θυμούνται, συγκινούνται και αφηγούνται την ρομαντική σχέση που όπως ισχυρίζονται ανέπτυξαν με τον Michael Jackson τα χρόνια που εκείνος βρισκόταν στο απώγειο της δόξας τους.

Στο ντοκιμαντέρ, εκτός από τα δυο αγόρια, μιλούν και μέλη των οικογενειών τους, με τις οποίες ο ποπ σταρ είχε επίσης αναπτύξει πολύ στενούς φιλικούς δεσμούς. Ουσιαστικά ο MJ όπως πάλι λένε οι μάρτυρες στο ντοκιμαντέρ, πρώτα κέρδιζε σιγά σιγά την εμπιστοσύνη των γονέων και των ίδιων των παιδιών κάνοντάς τους δώρα μεγάλης αξίας, ταξιδεύοντας μαζί τους και δίνοντάς τους μέχρι και δάνεια και μετά προχωρούσε σταδιακά πρώτα στη συναισθηματική σχέση με τα παιδιά και έπειτα στην σεξουαλική χωρίς όμως να τα πιέζει.


Ουσιαστικά είχε αναπτύξει όπως ισχυρίζονται οι νεαροί μια μέθοδο συναισθηματικού εκβιασμού με το να τους κάνει να θέλουν να τον ‘ευχαριστήσουν’ κάνοντας μαζί του όσα τους ζητούσε σε σεξουαλικό επίπεδο, τα οποία ξεκινούσαν από χάδια, φιλιά, αυνανισμό μέχρι και στοματικό σεξ. Αυτό που επιβεβαιώνουν είναι ότι δεν τους πίεζε, τους είχε ήδη κατά κάποιο τρόπο κάνει να το επιθυμούν οι ίδιοι.

Μάλιστα ένα από τα δυο αγόρια εξηγεί ότι οι δυο τους είχαν ‘παντρευτεί’ σε μια τελετή στην κρεβατοκάμαρα του τραγουδιστή και ότι ο Michael Jackson του είχε αγοράσει και μια βέρα: oι δυο τους είχαν πάει σε ένα κοσμηματοπωλείο και ο μικρός είχε δοκιμάσει δαχτυλίδια υποτίθεται για μια γυναίκα επειδή είχε μικρά και ντελικάτα δάκτυλα, όμως το δαχτυλίδι ήταν για τον ίδιο και ‘επισφράγιζε’ το ‘γάμο’ του.

Παράξενο είναι το γεγονός ότι και τα δυο αγόρια όταν μιλούν για εκείνον συγκινούνται και κλαίνε, αφού παραδέχονται πως ήταν το είδωλό τους και πως οι στιγμές που πέρασαν μαζί του ήταν πολύ σημαντικές για εκείνους και τους στιγμάτισαν ενώ πραγματικά τον αγάπησαν, ίσως περισσότερο και από την οικογένειά τους. Μάλιστα ζήλεψαν όταν ο MJ τους ‘παράτησε’ για κάποιο άλλο αγόρι και έσπευσαν στο δικαστήριο να τον υπερασπιστούν όταν τους το ζήτησε επειδή υπήρξε κατηγορούμενος από κάποιο πάλι άλλο αγόρι για σεξουαλική παρενόχληση, παρόλο που όπως εξομολογούνται ήξεραν πως ο τραγουδιστής ανέπτυσε ρομαντικές, ερωτικές και σεξουαλικές σχέσεις με μικρά αγόρια. Ουσιαστικά ο ποπ σταρ χειραγωγούσε το μυαλό τους τόσο των ίδιων όσο και των συγγενών τους.

Τέλος, πολύ άβολες είναι και οι περιγραφές των σεξουαλικών στιγμών ανάμεσα σε εκείνον και στα αγόρια όπως τις εξιστορούνται τα ίδια: τους έβαζε να ορκιστούν ότι δεν θα πουν τίποτα γιατί θα πάθουν κακό και τα ίδια και εκείνος και τα παιδιά σαφώς το πίστευαν. Αυτό βέβαια που δε βγάζει νόημα είναι πως οι γονείς τους, τα άφηναν να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με έναν ενήλικο άνδρα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ