2019-11-26 19:00:28
Φωτογραφία για Άδειες για νέες πισίνες σε ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα σε 5 νησιά
Άδειες για νέες πισίνες χορήγησαν οι αρμόδιες αρχές για νέες πισίνες σε ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα στη Σάμο, στη Ρόδο, στη Πάρο, στη Κύθνο και στην Κρήτη.

H υπηρεσία δόμησης του Δήμου Ανατολικής Σάμου χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΤΣΟΥ Α.Ε. για κατασκευή πισίνας στην υφιστάμενη τουριστική μονάδα Grand View Villas στο Μαλαγάρι Σάμου.

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Ρόδου χορήγησε στην εταιρεία Β.ΤΣΟΥΚΟΣ Α.Ε. άδεια για πισίνες σε υφιστάμενο ξενοδοχείο στην πόλη του νησιού.

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων χορήγησε στην εταιρεία BHTA-ΔΕΛΤΑ Α.Ε.Τ.Ε. άδεια για πισίνες στο ξενοδοχείο ΜΙΝΟΙS VILLAGE και αναβάθμισης σε 5 αστέρια στην Παροικιά της Πάρου.

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης χορήγησε στον κ. Hamit Llupi άδεια για προσθήκη πισίνας σε υπάρχουσα τουριστική εγκατάσταση στην Κύθνο.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Χανίων παρείχε θετική γνωμοδότηση, επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου ξενοδοχείο CHRISPY RESORT 5 αστέρων 155 κλινών της "Ε. ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕΕ" που βρίσκεται στον Δήμο Πλατανιά. Στο πλαίσιο της γνωμοδότησης τίθεται ως προϋπόθεση να κατασκευαστούν πισίνες πιο φιλικές προς το περιβάλλον και προς την υγεία.
tornosnews
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ