2019-11-27 13:40:05
Φωτογραφία για Ιδρύεται Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας-Ημερίδα για Στρατιωτικές Σχολές
Σύμφωνα με το ethnos.gr:

Συνάντηση γνωριμίας με μαθητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στις στρατιωτικές σχολές, γονείς και καθηγητές διοργανώνει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των υποψηφίων για τη λειτουργία των σχολών και τη σταδιοδρομία στις ένοπλες δυνάμεις.

Η συνάντηση θα γίνει στις 10 το πρωί του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης θα παραβρεθούν και σπουδαστές των σχολών οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των μαθητών και θα τους δώσουν από πρώτο χέρι μια… γεύση για τις δυνατότητες που πρέπει να έχουν προκειμένου να σπουδάσουν στις συγκεκριμένες σχολές.

Οι καθηγητές οι οποίοι θέλουν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 210-6572277 και στο mail: [email protected], ώστε να δεσμευθούν αντίστοιχες θέσεις στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου.

Οι επικεφαλής των σχολείων μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να επικοινωνούν με την πλησιέστερη σε αυτούς μονάδα ή υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και να καλούν ομιλητή που θα ενημερώνει τους μαθητές για τις Στρατιωτικές Σχολές.

Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας

Την πρόθεσή του για την ίδρυση Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας, στο οποίο θα ενταχθούν όλες οι Στρατιωτικές Σχολές, έχει εκφράσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός έχει ζητήσει από το ΓΕΕΘΑ να διατυπώσει συγκεκριμένη εισήγηση επί της σύστασης του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας. Βασικός στόχος του Πανεπιστημίου, θα είναι η υποστήριξη της αμυντικής έρευνας και τεχνολογίας σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια και τα Ερευνητικά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ η πρόθεση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι το νέο Πανεπιστήμιο να ενταχθεί στο Μηχανογραφικό του 2020.

Σχετική ανάρτηση:Έρχεται Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας-Αύξηση εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ