2019-11-29 09:00:34
Φωτογραφία για Ένας χρόνος από την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη- «Αιμορραγούν πληγές που δεν πρόκειται να επωλουθούν», λένε οι γονείς της
Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των γονιών της, που πριν από λίγες ημέρες τέλεσαν το ετήσιο μνημόσυνό της, ζητώντας την καταδίκη των ενόχων και τη δικαίωση της ψυχής της. 

«5 θανάτους βίωσε αυτό το παιδί στο σπίτι των βασανιστηρίων στους Πεύκους...Χτύπησαν το κεφάλι του παιδιού και το πολτοποιήσανε...», είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα. «Νιώθω στο κορμί τους τούς πόνους που βίωσε. Νιώθω σαν να με βιάζουν κάθε βράδυ. Κάθε βράδυ έχω την ίδια θύμηση, τον ίδιο βασανισμό. Αιμορραγούν πληγές που δεν πρόκειται να επωλουθούν. Ο χρόνος είναι ο χειρότερος σύντροφος. Ο πόνος του παιδιού είναι μοναδικός και πονάει πολύ, κατακερματίζει τη ψυχή και την καρδιά. Ποιος θα μου δώσει την φαρμακερή συνταγή», είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη. 

Η κ. Κούλα αναφέρθηκε και στην μάνα της Λίνας Κοεμτζή, της 22χρονης φοιτήτριας που έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ.
TheCaller.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ