2019-11-29 15:00:29
Φωτογραφία για Το γήπεδο της ΑΕΚ γίνεται χωρίς δανεικά και θα της ανήκει
Γεγονός είναι ότι στις 20 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Δικέφαλος με όλα όσα αναφέρονται στο αναγκαίο φυλλάδιο που έχει κατατεθεί. Επί της ουσίας η αύξηση αυτή γίνεται για να μετοχοποιηθούν και χρήματα που έχουν ήδη μπει στο γήπεδο από τον ίδιο τον Μελισσανίδη που μέχρι σήμερα βεβαίως είναι και ο βασικός χρηματοδότης του έργου αλλά και των συμπαικτών σε αυτό το πρότζεκτ.

Παππας, Χατζηϊωάννου, Σαραντίτης και άλλων, και φυσικά και για τις εισφορές που θα γίνουν και μέσω των μελών της G20 για να είναι όλα τακτοποιημένα. Είναι αναγκαστική αυτή η αύξηση για να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο της Δικέφαλος σε σχέση και με τα χρήματα που έχουν ήδη μπει στο γήπεδο προκειμένου να τελειώσει χωρίς δανεισμό και χωρίς την παραμικρή υποθήκευση μελλοντικών εσόδων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η αύξηση δικαιολογεί απόλυτα αυτό που μέχρι σήμερα έχει γραφτεί ότι το γήπεδο προχωράει με ίδια κεφαλαία (κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα ειδικά της σημερινής εποχής) με βασικό χρηματοδότη τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τους συμπαίκτες στους οποίους έχει ήδη απευθυνθεί και ενδεχομένως να υπάρξουν και στην πορεία, τα χρήματα που θα προκύψουν στο μέλλον από την ονοματοδοσία και βεβαίως τη συνεισφορά της Περιφέρειας στην επόμενη φάση του έργου, που θα είναι χρήματα βεβαίως που δεν θα μπουν υπέρ κανενός παρά μόνο υπέρ του ερασιτεχνικού σωματείου
. Το γήπεδο άλλωστε θα ανήκει στην ΑΕΚ, όχι στη ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ όπως ξεκαθαρίστηκε και πρόσφατα όταν ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η χρηματοδότηση των 20 εκατ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ