2019-11-29 22:04:04
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Παίρνει 6 Πασσάλους και τους Καρφώνει στην Πίσω Αυλή , όταν δείτε το αποτέλεσμα θα ζηλέψετε…

Πολλοί γονείς αγοράζουν παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά τους έξω από το σπίτι. Αγοράζουμε ποδήλατα, πισίνες, μπάλες και κούνιες. Καθώς τα παιδιά μας μεγαλώνουν, τι κάνουμε με τα παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν πια; Μερικά από τα παιχνίδια μπορούμε να τα πουλήσουμε για να τα χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος.

Μόλις βγάλεις εκείνη την παλιά σκουριασμένη κούνια, η αυλή σου μπορεί να σου φανεί άδεια, κι ο χώρος να φωνάζει πως πρέπει να τον γεμίσεις με κάτι άλλο!



Ένας πατέρας είχε το ίδιο δίλημμα. Τα παιδιά του ήταν πολύ μεγάλα πια για να κάνουν κούνια κι έτσι την αφαίρεσε.



Ο κενός χώρος όπου βρισκόταν κάποτε η κούνια χρειαζόταν κάτι άλλο – κι έτσι, σκέφτηκε αυτή τη φανταστική ιδέα, να φτιάξει κρεμαστές κούνιες για την αυλή γύρω από μια εστία φωτιάς!

Πούλησε το παλιό σετ κούνιας (το οποίο είχε φτιάξει ο ίδιος όταν τα παιδιά του ήταν πολύ μικρότερα) για να χρηματοδοτήσει την ιδέα του! Ορίστε οι φωτογραφίες που τράβηξε κατά τη διάρκεια της κατασκευής της. Πρώτα, βρήκε τα ιδανικά καθίσματα και τα παρήγγειλε. Έπειτα ξεκίνησε να κατασκευάζει ένα ξύλινο εξάγωνο.

Χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι, άνοιξε έξι τρύπες στο έδαφος, τοποθέτησε μέσα τους έξι πασάλους και κούμπωσε επάνω τους το εξάγωνο.



Μόλις τα αλφάδιασε όλα και τα υποστήριξε με ξύλινα στηρίγματα, χρησιμοποίησε χαλίκια και τσιμέντο για να γεμίσει τις τρύπες γύρω από τους πασάλους.

Μόλις στέγνωσε το τσιμέντο, λείανε τους πασάλους και τους έβαψε.

Πρόσθεσε μια εστία φωτιάς και φύτεψε καινούριο γρασίδι!

Είτε με φωτιά είτε χωρίς, αυτό το μέρος είναι ιδανικό για να χαλαρώσει η οικογένειά του, να κάνει κούνια, ή τα μαθήματα του σχολείου!



diaforetiko.gr

Let's block ads! (Why?)

Παίρνει 6 Πασσάλους και τους Καρφώνει στην Πίσω Αυλή , όταν δείτε το αποτέλεσμα θα ζηλέψετε… periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ