2019-11-30 08:19:27
Φωτογραφία για Ερώτηση για τα φάρμακα του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας στη Ρόδο
Ερώτηση στη Βουλή για τη μη χορήγηση φαρμάκων στο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στα Δωδεκάνησα, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Μ. Κομνηνάκα, Ν. Παπαναστάσης και Θ. Παφίλης.

Η ερώτηση απευθύνεται στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Υγείας και ειδικότερα αναφέρονται σ’ αυτήν τα εξής:

“Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, το Σεπτέμβρη του 2019, είχε καταθέσει ερώτηση προς τον Υπουργό Άμυνας με αφορμή τη γνωστοποίηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, ότι διακόπτει την προμήθεια φαρμάκων στους υπηρετούντες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας λόγω λήξης της σχετικής σύμβασης.

Σύμφωνα με την απάντηση του υπουργού αναφερόταν ως πιθανή ημερομηνία έναρξης της σύμβασης η 1η Οκτώβρη 2019, ημερομηνία κατά την οποία είχε ορισθεί η επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσων.

Ωστόσο σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) γίνεται γνωστό ότι το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας δεν μπορεί να προμηθευτεί φάρμακα από ιδιωτικά φαρμακεία, διότι η σύμβαση ανάμεσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου, δεν ισχύει για τους υπηρετούντες στην Πολεμική Αεροπορία.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα πάρει άμεσα η κυβέρνηση ώστε το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στα Δωδεκάνησα, να μπορεί να προμηθεύεται τα φάρμακα από τα ιδιωτικά φαρμακεία”.

ΠΗΓΗ: https://www.rodiaki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ