2019-12-02 11:00:18
Φωτογραφία για Απείχε η Θύρα 13 Ρόδου: «Μας ανάγκαζαν να πληρώσουμε εισιτήριο 25€ αντί για 10€»!
Ο σύνδεσμος των οργανωμένων του Παναθηναϊκού στη Ρόδο απείχε από τον αγώνα με τον Κολοσσό από τη στιγμή που το εισιτήριο για τους φίλους του «τριφυλλιού» ορίστηκε στα 25 ευρώ!

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από το τζάμπολ

«Ο Σ.Φ ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13 ανακοινώνει ότι θα κάνει αποχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το παιχνίδι Κολοσσός (Χολαργός Ρόδου αν προτιμάτε) – ΠΑΟ, γιατί δεν δέχεται την τακτική του διαχωρισμού των πολιτών της Ρόδου σε Ροδίτες και Παναθηναϊκούς (το εισιτήριο σύμφωνα με την προπώληση 10€ και 25€).

Το περίεργο λοιπόν είναι, ότι για τους φίλους του ΠΑΟ αν και ήταν οι πρώτοι που ουσιαστικά ανταποκρίθηκαν στην προπώληση, δεν ίσχυε το εισιτήριο των 10€, βρίσκοντας κάθε φορά προφάσεις με σκοπό την αναγκαστική αγορά του εισιτηρίου των 25€.

Εμείς λοιπόν επειδή αγαπάμε την ομάδα μας και την ακολουθούμε παντού (πλέον εκτός από εδώ), θα πάμε στην Αθήνα να δούμε την ομάδα μας, να διασύρει τον ερυθρόλευκο θίασο πληρώνοντας εισιτήριο 25€, αλλά «πελατειακή» σχέση με εσάς δεν θα δημιουργήσουμε! Κλείνοντας δηλώνουμε ότι είμαστε περήφανοι Ροδίτες Παναθηναϊκοί, ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας και τέτοιου είδους τακτικές μας αφήνουν απ’ έξω.


Γεμίστε το μόνοι σας (black Sunday). Την Κυριακή θα μαζευτούμε στο club στις 14:00 για να πάμε να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας και να δηλώσουμε την παρουσία μας. Η αποχή δεν γίνεται επειδή βαριόμαστε να πάμε ή επειδή είμαστε λίγοι, απλά εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός και ούτε έχουμε 5 ξενοδοχεία για να δίνουμε 25€ για έναν αγώνα μπάσκετ.

Υ.Γ.1 25€ ο ημερήσιος μισθός όχι στο εισιτήριο που θέλει ο Κολοσσός (Χολαργός Ρόδου).

Υ.Γ.2 Ενημερωτικά η ΚΑΕ ΠΑΟ έχει ενημερωθεί για τις τακτικές σας… όλα λοιπόν είναι Ρόδα!!

Υ.Γ.3 Με τους υπόλοιπους “μεγάλους” γιατί υπάρχουν διαφοροποιήσεις;

Υ.Γ.4 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΛΑΚΗΣ ΠΑΡΩΝ!»
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ