2019-12-06 19:41:25
Φωτογραφία για Η Apple προσθέτει Animoji, Emojis, και νέα αυτοκόλλητα
Η Apple έχει ενημερώσει την εφαρμογή Κλιπ για να υποστηρίξει τα Animojis και Memojis. Η εταιρεία πρόσθεσε επίσης νέα κινούμενα αυτοκόλλητα για μια πιο διασκεδαστική εμπειρία δημιουργώντας σύντομα βίντεο χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας βίντεο.  

Η εφαρμογή "Κλιπ" , η οποία είναι διαθέσιμη για iPhones και iPads, θα υποστηρίζει τώρα τη χρήση του Animojis και του Memojis μαζί με τα συνήθη χαρακτηριστικά όπως emojis, φίλτρα, μουσική και κείμενο. Αυτό προσφέρει στους χρήστες έναν πιο εξατομικευμένο τρόπο δημιουργίας σύντομων βίντεο.

Η ενημερωμένη εφαρμογή φέρνει επίσης υποστήριξη για επτά νέα αυτοκόλλητα, συμπεριλαμβανομένων αυτών με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων Mickey Mouse και Minnie Mouse. Υπάρχει επίσης μια αφίσα «Let It Snow» που « καταγράφει όμορφα το αίσθημα του χειμερινού καιρού. "Η ενημέρωση φέρνει επίσης υποστήριξη για γλώσσες από δεξιά προς τα αριστερά (RTL), συμπεριλαμβανομένων των αραβικών και των εβραϊκών.


Τα Animojis, Emojis, αυτοκόλλητα και οι φυσαλίδες ομιλίας ακολουθούν την κίνηση του προσώπου του χρήστη, είτε κινούταν πάνω είτε κάτω, αριστερά ή δεξιά και μακριά ή κοντά από την κάμερα. Η Apple υπενθύμισε ότι η σειρά iPhone 11 διαθέτει ευρυγώνια κάμερα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ταιριάζει περισσότερο στο πλαίσιο κατά την εγγραφή βίντεο selfie.

Πριν από αυτήν την ενημέρωση, τα Animojis και τα Memojis περιορίστηκαν σε FaceTime και μηνύματα. Η ενημερωμένη εφαρμογή Κλιπ είναι πλέον διαθέσιμη στο App Store και μπορείτε να την κατεβάσετε στο iPad ή στο iPhone. Η εφαρμογή ενημερώθηκε για τελευταία φορά τον Απρίλιο.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με το iPhone 6s ή το iPhone SE και αργότερα. Είναι επίσης συμβατό με το iPad Air 2 ή νεότερη έκδοση, το iPod Touch (7η γενεά) ή νεότερη έκδοση του iOS 13 ή iPadOS 13 ή νεότερη έκδοση. Τα νέα χαρακτηριστικά Animoji και Memoji διατίθενται μόνο για συσκευές με κάμερες TrueDepth.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ