2019-12-07 18:50:44
Φωτογραφία για Η Apple διοργανώνει μια ανοιχτή ημέρα στο Apple Park
Η Apple έστειλε μια πρόσκληση που δεν αφορά τη διεξαγωγή μιας εκδήλωσης, αλλά μια ελεύθερη ημέρα στο Apple Park. Το ραντεβού δίνεται για τις 14 Δεκεμβρίου.  

Οι προσκλήσεις φαίνεται να έχουν σταλεί μόνο στους κατοίκους του Cupertino και αναφέρουν. "Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας στη νέα μας πανεπιστημιούπολη. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί ", λέει η κάρτα της πρόσκλησης. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Apple Park από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν έως τις 11 Δεκεμβρίου.

Η Apple δημοσίευσε επίσης μια συνήθη απάντηση για να δηλώσει ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και ότι κάθε νοικοκυριό μπορεί να δηλώσει μέχρι τέσσερα άτομα. Η Apple λέει ότι ο καθένας μπορεί να έρθει, ανεξάρτητα από την ηλικία, αλλά τα παιδιά δύο ετών και άνω πρέπει να δηλωθούν φιλοξενούμενοι απο κάποιο. Επιπλέον, κάθε οικογένεια θα πρέπει να φθάσει σε μια συγκεκριμένη ώρα που ανακοινώθηκε από την Apple. Τέλος, η Apple επιτρέπει στο κοινό να τραβήξει φωτογραφίες μόνο σε υπαίθριους χώρους, απαγορεύει τη χρήση drones και θα προσφέρει κάποια γεύματα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Η Apple έχει την ευκαιρία να ανακοινώσει ότι συμμετέχει στο Toys for Tots. Το πρόγραμμα αυτό διανέμει παιχνίδια στα παιδιά των οποίων οι γονείς δεν μπορούν να αγοράσουν δώρα για τα Χριστούγεννα. Οι άνθρωποι που έρχονται στο Apple Park θα δώσουν δώρα στο προσωπικό της Apple, το οποίο στη συνέχεια θα τα διανείμει σε παιδιά.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ