2019-12-08 18:40:31
Φωτογραφία για Λόγω τιμής: Μισιχρόνη: «Δεν ξέρω γιατί η σειρά δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε»
Η Κατερίνα Μισιχρόνη συμμετείχε στην σειρά του ΣΚΑΙ, «Λόγω τιμής - 20 χρόνια μετά».

 Η ηθοποιός μίλησε για την αίσθηση που της άφησε αυτή η συνεργασία, για τα νούμερα τηλεθέασης που δεν ήταν τα αναμενόμενα, αλλά και για γυρίσματα που έκανε για τη σειρά «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη» για λογαριασμό της ΕΡΤ τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Τηλεοπτικά συμμετείχες στην σειρά του ΣΚΑΙ, «Λόγω τιμής - 20 χρόνια μετά». Τι αίσθηση σου άφησε αυτή η συνεργασία;

«Ήταν μία συνεργασία που με γέμισε μεγάλη χαρά, γιατί εκτιμώ πολύ τη σεναριογράφο Μιρέλλα Παπαοικονόμου αλλά και όλους τους συντελεστές. Από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες μέχρι και τους ηθοποιούς. Ήταν μία σειρά υψηλών προδιαγραφών».

Παρ' όλα αυτά δεν σημείωσε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης. Πιστεύεις ότι αδικήθηκε;

«Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι επρόκειτο για μία πάρα πολύ καλή δουλειά, την οποία πιστέψαμε όλοι. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω να σου πω γιατί, πιθανόν, να μην είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε».


 Στην αρχή της φετινής σεζόν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τα στελέχη του σταθμού μας είπαν ότι αφήνουν ανοιχτά θέματα για να συνεχίσετε και με νέο κύκλο επεισοδίων. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;

«Δεν έχω ιδέα, αλλά αυτό μπορεί να σου το απαντήσουν με σιγουριά η Μιρέλλα και η ομάδα της παραγωγής. Προσωπικά, εύχομαι να γίνει!».

Πριν από το «Λόγω τιμής - 20 χρόνια μετά», όμως, έκανες γυρίσματα για τη σειρά «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη» για λογαριασμό της ΕΡΤ. Ολοκληρώσατε τα γυρίσματα;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ολοκληρώσαμε ποτέ τα γυρίσματα και δεν είναι καθόλου ευχάριστη ιστορία. Ενώ κάναμε δύο μήνες πρόβες και γυρίσματα 15 ημέρες, μετά σταματήσαμε!»

Τι συνέβη;

«Ο παραγωγός μας ενημέρωσε ότι, για οικονομικούς λόγους, σταματάμε και θα ξεκινήσουμε ξανά σύντομα. Αυτό, φαντάσου, έγινε τον προηγούμενο Μάιο. Εκτοτε δεν έχουμε καμία ενημέρωση».

Επομένως, αν υπάρξει κάποια νέα πρόταση θα τη δεχτείς ή θα περιμένεις τις «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη»;

«Φυσικά και θα προχωρήσω με την άλλη πρόταση, γιατί σε όλο αυτό που συνέβη υπήρξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από την πλευρά της παραγωγής προς όλους τους εμπλεκόμενους. Για εμένα ήταν μία αρνητική εμπειρία», είπε στο my tv.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ