2019-12-09 18:10:38
Φωτογραφία για Απλοποιημένο τηλεχειριστήριο για την Apple TV από την Salt
Είναι γεγονός πως δεν αρέσει σε όλους το τηλεχειριστήριο της Apple που προσφέρεται μαζί με την Apple TV. Έτσι η Salt, ο ελβετικός φορέας που ανήκει στον Xavier Niel, φαίνεται να το έχει καταλάβει και τώρα προσφέρει ένα εναλλακτικό τηλεχειριστήριο.  

Ο Blogger Xavier Studer αναφέρει ότι το εναλλακτικό τηλεχειριστήριο γεννήθηκε από τη συνεργασία της Apple με το Salt και σχεδιάστηκε για την Apple TV 4K. Αποχαιρετήστε την επιφάνεια αφής, τοποθετήστε διάφορα κουμπιά για να εκτελέσετε ορισμένες ενέργειες. Υπάρχει το κουμπί Μενού για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη του tvOS, τα πλήκτρα με τα βέλη, το κουμπί OK για επιβεβαίωση, τα κουμπιά για να αλλάξετε την ένταση ή το πρόγραμμα, ένα κουμπί για τη σίγαση του ήχου και, τέλος, η αναπαραγωγή περιεχομένων πολυμέσων (αναπαραγωγή, παύση, προώθηση, πίσω, διακοπή).

Αυτό το τηλεχειριστήριο δεν περιλαμβάνει μικρόφωνο, πιθανότατα επειδή η Siri δεν είναι επίσημα διαθέσιμη στην Apple TV στην Ελβετία, καθώς δεν προσφέρει ψηφιακά κουμπιά για να μεταβεί σε συγκεκριμένο κανάλι.

Το τηλεχειριστήριο πωλείται από την Salt στους πελάτες της και είναι διαθέσιμο στην επίσημη σελίδα. Η τιμή είναι 19,95 CHF , η οποία αντιστοιχεί στα 18,22 €. Δεν γνωρίζουμε αν η Apple σκοπεύει να δημιουργήσει τηλεχειριστήρια με άλλους συνεργάτες στον κόσμο ή αν πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση με την Salt.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ