2019-12-11 16:05:37
Φωτογραφία για Φοβάται για τη ζωή της η «σκλάβα» του Έπσταϊν
Μια αινιγματική, αλλά ταυτόχρονα και ανησυχητική ανάρτηση στο Twitter έκανε η Βιρτζίνια Ρόμπερτς (η οποία πλέον έχει αλλάξει το επίθετό της σε Giuffre), η οποία ισχυρίζεται ότι ενώ ήταν ανήλικη υπήρξε σκλάβα του σεξ του Τζέφρι Έπσταιν, ενώ είχε υποχρεωθεί να κάνει σεξ τρεις φορές παρά τη θέλησή της με τον πρίγκιπα Άντριου.

H 36χρονη γυναίκα φαίνεται πως φοβάται για τη ζωή της, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στη συνέντευξή της στο BBC.

«Κάνω δημοσίως γνωστό ότι σε καμία περίπτωση δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας. Έχω ενημερώσει τον γιατρό μου και αν κάτι μου συμβεί, σας παρακαλώ για χάρη της οικογένειάς μου να τους προστατέψετε. Πολλοί μοχθηροί άνθρωποι θέλουν να με φιμώσουν» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η συγκλονιστική συνέντευξή τηςΣτη συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, η Τζιούφρι ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Άντριου έκανε σεξ μαζί της τρεις φορές, περιγράφοντας την πρώτη ερωτική επαφή μαζί του – κατόπιν εντολής της Γκισλέιν Μάξγουελ, στενής φίλης του Τζέφρι Έπσταϊν – ως «σύντομη και αηδιαστική».


Όπως εξήγησε η εμπειρία αυτή την έκανε να νιώσει «τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη», αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι την κακοποίησε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Άντριου αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε ποτέ ερωτική επαφή με την εν λόγω γυναίκα, ενώ έχει αμφισβητήσει την αυθεντικότητα φωτογραφίας που τους δείχνει να ποζάρουν αγκαλιά.

«Ο πιο φρικτός χορός»Ο πρίγκιπας της ζήτησε να χορέψουν και όπως εξομολογείται η Ρόμπερτς «ήταν ο πιο φρικτός χορός της ζωής της. Ο ιδρώτας του ήταν σαν να έβρεχε παντού».

«Στο αυτοκίνητο, η Γκισλέιν μου είπε ότι πρέπει να κάνω στον Αντριου ό,τι κάνω και στον Τζέφρι και αυτό με αρρώστησε», είπε

Αργότερα, το ίδιο βράδυ ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του στο σπίτι της Μάξγουελ, στη Μπελγκράβια, κάτι που επαναλήφθηκε δύο φορές ακόμη, στη Νέα Υόρκη και στο ιδιωτικό νησί του Επστάιν στην Καραϊβική.

«Οι εμπλεκόμενοι θα συνεχίσουν προφανώς να χρησιμοποιούν αυτές τις γελοίες δικαιολογίες (…) Αυτά είναι βλακείες. Εκείνος ξέρει τι συνέβη, εγώ ξέρω τι συνέβη. Και μόνο ο ένας από εμάς λέει την αλήθεια. Και ξέρω ότι αυτή είμαι εγώ», επέμεινε η Τζιούφρι στη συνέντευξή της.

«Δεν πρόκειται για κάποια πρόστυχη ιστορία σεξ. Πρόκειται για μια υπόθεση εμπορίας ανθρώπων, μια ιστορία κακοποίησης, μια ιστορία της βασιλικής οικογένειάς σας», τόνισε.

Απαντώντας στα αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν στη δημοσιότητα, εκπρόσωπος των ανακτόρων δήλωσε: «Αρνούμαστε εμφατικά ότι ο δούκας της Υόρκης είχε οποιασδήποτε μορφής σεξουαλική επαφή ή σχέση με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι ψευδής και αβάσιμος».

Την περασμένη εβδομάδα η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει ποινική έρευνα στη Βρετανία για την υπόθεση.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ